Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Teherautó-traktor

Milyen előnyökkel jár a C kategóriás jogosítvány?

thumb_635684285905594679Manapság egyre népszerűbb a kamionsofőr szakma, hiszen a nemzetközi kereskedelem bővülése miatt hiányszakma lett, ezért is érdemes mihamarabb megszerezni a C kategóriás jogosítványt.

Fontos hangsúlyozni, hogy ez a szakma sokkal összetettebb, mint azt elsőre gondolnánk. Hiszen nagyfokú koncentrációt, teherbírást, precíziót és monotonitástűrést követel. A kamionsofőr felelősséggel tartozik az általa szállított áruért és annak hiánytalan, épségben történő célba juttatásáért is, valamint a saját és más közlekedők biztonságáért is.

Ha Ön is úgy dönt, hogy kamionsofőr szeretne lenni és szüksége van C kategóriás jogosítványra, nálunk a legjobb helyen jár! Ennek a munkának további előnye az, hogy eldöntheti külföldi szállítást, vagy belföldit szeretne elvállani.Ha szeret sokat vezetni, akkor ezt a munkát Önnek találták ki! Mindössze annyi lenne a feladata, hogy megszerezze a C kategóriás jogosítványt!
Szakképzett oktatókkal és minőségi képzéssel várjuk minden kedves ügyfelünket. Végezze el autós iskolánkban ezt a tanfolyamot! Ha bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Traktor jogosítvány előnyei

800_635792273824208176

Napjainkban egyre fontosabbá válik a mezőgazdaság szerepe. A népesség növekedésével együtt fokozódik az élelmiszertermelés, ezzel egyre több területet bevonva és termőföldekké alakítva. Sajnos a válság sok gazdaságot tönkretett, így létfontosságúvá vált, hogy a megmaradtak optimálisan működjenek.

A mezőgazdaság egyik fontos eleme a traktor. Ennek segítségével mozgathatóak a termények és bizonyos megmunkálási feladatok is elvégezhetőek. A traktor jogosítvány megszerzése egy gazdálkodónak elsődleges fontosságú. Az engedély megszerzése nem egyszerű, de megfelelő mértékű tanulással elsajátítható. A traktor jogosítvány megszerzéséhez, csakúgy, mint a többi engedély esetében, meg kell felelni egy elméleti és egy gyakorlati vizsgán.

A traktor jogosítvány megszerzése után vezethető jármű lesz a mezőgazdasági vontató és két nehéz pótkocsi, lassú jármű és pótkocsi, emellett még vezethetünk kerti traktort és állati erővel vont járművet.

Ha Ön is traktor jogosítványt szeretne szerezni egy megbízható iskolánál, forduljon hozzánk bizalommal!

Biztos jövedelemre szeretne szert tenni? Szerezzen teherautós jogosítványt!

Biztos jövedelemre szeretne szert tenni? Szerezzen teherautós jogosítványt! A legtöbb ember annak érdekében, hogy biztos jövedelemre tehessen szert, képes újra beülni az iskolapadba, és továbbképezni magát azzal az elgondolással, hogy az új végzettségével egy sokkal jobb és kiszámíthatóbb jövő várhat rá. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, ráadásul rajong a vezetésért, szerezze meg teherautós jogosítványát!

Teherautós jogosítvánnyal bárhol, bármilyen körülmények között feltalálhatja magát, és számos vállalkozás a vezetői engedély megszerzése után tárt karokkal fogja várni, ráadásul most éppen aktuális tény az, hogy hatalmas hiány van sofőrökből. Teherautós jogosítványát rövid idő alatt megszerezheti, rugalmas feltételekkel, így akár jelenlegi munkája mellett is könnyedén elvégezheti a vezetői engedélyhez szükséges tanfolyamot.

Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, és jelentkezni szeretne, vagy további információkra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!