Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Oktatnak-e hétvégén?
Igen!

Van-e lehetőség egyéni felkészítésre?

Személyes egyeztetés alapján lehetséges.

Áremelkedések terhelik-e a tanulmányokat?
A folyamatban lévő tanulmányoknál az áremelkedés csak a be nem fizetett részletekre vonatkoznak.

Mennyi idő alatt lehet a vizsgákat letenni?
Körülbelül 6-7 hét (B kategóriában)

Milyen járműveken történnek a képzések?
Személygépkocsi: Opel Corsa BMW 318 Touring Mazda Demio
Motorkerékpár: Kymco Super 8 Piaggio Liberty Kawasaky ZR 7
Teher gépkocsi: Iveco Eurocargo
Pótkocsi: 10t tandem
Autóbusz: Mercedes 320
Traktor: Zetor 2512

Mit érdemes tudni az új KRESZ-ről?
Ön is eredményesen szeretné letenni a KRESZ vizsgát, hogy mielőbb jogosítványt szerezhessen?

2015 januárjában komoly változások állnak be a KRESZ vizsgában. Erre azért van szükség, mert a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerint a régi rendszer elavult. 30 éve ugyanazok a kérdések és ábrák szerepeltek a kérdőívben, és számos műszaki jellegű kérdés szintén elavulttá vált.

Ez leginkább azért veszélyes, mert a vizsgázó így anélkül is sikeres vizsgát tehetett a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez, hogy bejárt volna a tanfolyamra. A régi B kategóriás vizsgabázis kb. 1300 darab kérdésből állt, ezt könnyű szerrel meg lehetett tanulni. Mit érdemes tudni az új KRESZ vizsgáról?

A vizsga számítógépen zajlik, és 55 perces. Az elérhető pontok és a ponthatárok nem változtak. Az új vizsgaadatbázis több mint 10 000 új kérdéssel várja a B kategóriás jogosítványra vágyókat.

Természetesen, ha a mi tanulónk lesz, ettől semmiféleképpen nem kell megijednie! Sikeres KRESZ vizsgát és B kategóriás jogosítványt szeretne? Keresse fel minket, és iratkozzon be hozzánk!

Teherautó jogosítvány: növelje esélyeit a munka világában!

teherautó jogosítványTeherautó jogosítvánnyal kiváló esélyekkel indulhat a munka világában. Jelentkezzen hozzánk mihamarabb, szerezzen jól jövedelmező állást!

Egyeseknek fontos, hogy életük során olyan lehetőségeket találjanak, amikkel nagy mértékben növelhetik az esélyeiket a munka világában. Folyamatosan követik a munkaerő piac változásait, és ennek megfelelően akár képzik is magukat. Bármilyen alternatívára nyitottak annak érdekében, hogy minél könnyebben hozzájussanak a jól jövedelmező állásukhoz. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, szívesen képezné még magát a biztos jövőjéért, szerezze meg teherautó jogosítványát!

teherautó jogosítvány megszerzésével csakis előnyös helyzetbe kerülhet. Rengeteg vállalkozásban van igény profi, felkészült teherautó sofőrökre, nagyon hamar, könnyedén elhelyezkedhet, és még a fizetésre sem lehet panasza. A teherautó jogosítvánnyal sosem kerülhet hátrányba a munkaerő piacon. Most különösen nagy a kereslet a sofőrökre, hiszen hiány van a szakemberekből, utánpótlásra van szükség. Ha nem csupán a gyors elhelyezkedés fontos Önnek, hanem az is, hogy egy változatos, izgalmas munkakörben tudjon elhelyezkedni, nem lehet kérdés, hogy megszerezze a nagyobb járművekre is a vezetői engedélyét.

teherautó jogosítvány megszerzésében profi szakemberek segítik a tanulókat. Nálunk minden fontos technikával megismerkedhetnek az érdeklődők, tőlünk valóban profik kerülnek ki a piacra, akikkel a munkáltatók is maximálisan elégedettek lehetnek.

Alapozza meg velünk a biztos jövőt, szerezze meg a teherautó jogosítványát, és hasznosítsa a megszerzett engedélyt, tudását megbízható vállalkozásnál! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat a képzésről, rólunk. Garantáljuk, hogy elégedett lesz az oktatással. Akár a jelenlegi hivatása mellett is részt tud venni a képzésen. Ha kérdései lennének az oktatással kapcsolatban, vagy szeretne hozzánk jelentkezni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Autó jogosítvány lépésről lépésre

autó jogosítványAz autó jogosítvány feltételeinek teljesítéséről rövid összefoglalót adunk. Ön tisztában van azzal, hogy mik a követelményei az autóvezetői tanfolyamnak?

Az autó jogosítvány csak a sikeres vizsgákat követően lesz az Öné, de addig még minden egyes területen helyt kell állnia és mindent meg kell tanulnia, amit a tanfolyam megkövetel. Lássuk, hogyan is épül fel egy autóvezetői tanfolyam, az elejétől egészen a végéig!

Az autó jogosítvány megszerzéséhez az elméletet és a gyakorlati tudnivalókat is el kell sajátítani. Ezek az információk az alapokat jelentik, amit aztán a rutin fog teljessé tenni. Az elsősegély tanfolyam és vizsga minden autós számára kötelező, hogy vészhelyzetben jól tudja, mit kell tennie, ha segítséget szeretne nyújtani valakinek. A következő rész, amit az autó jogosítványhoz teljesíteni kell, a KRESZ tanfolyam és az ahhoz tartozó vizsga. A közlekedésben érvényben lévő szabályok ismerete, a vezetés elmélete, a járművek működésének alapjai nemcsak tanórán, hanem e-learning keretében is elsajátíthatóak. Ha ez a vizsga is sikeres volt, akkor jön a gyakorlat, vagyis maga a vezetés. A vezetés első körben oktató pályán zajlik, ahol az oktató megmutatja a jármű kezelésének lépésit. A vezetésre kötelezően 30 órát kell szánni minden tanulónak. A pálya után a forgalomban is vezetni fog a tanuló, természetesen az oktató jelenlétében.

Az autó jogosítvány tanfolyam befejezése a forgalmi vizsgával zárul. Ha minden vizsga sikeres volt, letelt a 30 kötelező óra, már csak ez van hátra. Nem mindenkinek sikerül elsőre, de vannak lehetőségek a javításra. Ötven perc alatt kell bizonyítania a tanulónak, hogy képes egyedül, magabiztosan és biztonságosan közlekedni.

Forduljon hozzánk bizalommal és akár személyre szabott keretek között hozzá segítjük az autó jogosítvány megszerzéséhez és az autóvezetői tanfolyam sikeres teljesítéséhez! Ha megvan a kész terve, az elhatározása és az időbeosztása a következő hónapokra, már csak jelentkeznie kell a soron következő, autóvezetői tanfolyamunkra!

Autóbusz jogosítvány, túl a B kategórián

Autóbusz jogosítványAutóbusz jogosítványt szerezni egy új szakma lehetőségét is jelenti. A vezetői jogosítványát velünk sikeresen meg tudja szerezni!

Az autós jogosítvány is alkalmas arra, hogy szakmát szerezzen vele valaki. Sok helyen előny, illetve alapvető követelmény a B kategóriás jogosítvány és az autóvezetői tudás. A sofőrködés, fuvarozás mellett a nagyobb járművek irányítására is van kereslet, olyan szakmák esetében, mint például a buszsofőr. Az autóbusz jogosítvány megléte előfeltételt jelent az ilyen állásra jelentkezőknek.

Forduljon hozzánk bizalommal és mi megadjuk az esélyt arra, hogy legyen egy újabb készsége, aminek a segítségével megpályázhat olyan állásokat, mint amilyen a busz vezető is. Lehet saját vállalkozása, vezethet turista buszokat vagy akár a hétköznapi forgalomban szereplő járműveket is. Az autóbusz jogosítvány megszerzésének vannak bizonyos feltételei, ezekről a követelményekről a honlapon is olvashat. A vezetői tanfolyam elvégzése az autós jogosítványhoz kapcsolódó tanfolyamhoz hasonló. Ez azt jelenti, hogy az autóbusz jogosítvány vagyis a D kategóriás jogosítvány belátható időn belül megszerezhető az elméleti és a gyakorlati tanfolyam sikeres teljesítését követően.

Az autóbusz jogosítvány természetesen nem az egyetlen, aminek a megszerzéséhez segítséget nyújtunk a tanfolyamainkkal. A traktor jogosítvány vagyis a T kategóriába tartozó jogosítvány is szerepel a tanfolyamaink között. A mezőgazdaság és az ezen a területen elérhető pozíciók iránt érdeklődő személyeknek szól ez a tanfolyam és a munkagépek kezelését tanító, többi tanfolyamunk is.

Az autóbusz jogosítványhoz tartozó tanfolyamot és a többi képzést is úgy szerveztük meg, hogy a tanulók igényeihez minél rugalmasabban tudjunk alkalmazkodni. Ennek eredményeképpen a tanfolyamot hétvégi órákkal is el lehet végezni, sőt, akár személyes, egyéni oktatásra is van lehetőség, előzetes egyeztetést követően.

Az aktuális képzésekről kérjen bővebb felvilágosítást a kollégáinktól az egyik, közzétett elérhetőségünkön!

Autós jogosítvány még ebben az évben? Nem lehetetlen!

autós jogosítványAz autós jogosítvány megszerzése  ésszerű időn belül megtörténhet, ha jó helyen tanulja meg az alapokat! Az autóvezető tanfolyamunkon Ön is megtanulhat vezetni!

Az autós jogosítványhoz nem kell mást tennie, csak elvégezni a tanfolyamot és letenni a szükséges vizsgákat. Ezután megkapja a dokumentumokat és autóba is ülhet. Nagyon egyszerűen hangzik, ugye, mégsincsen mindenkinek autós jogosítványa, aki eltervezte, hogy egyszer szeretné elvégezni az autóvezetői tanfolyamot. Vannak, akiket a tanfolyam ára tart vissza és vannak olyanok is, akik időhiány miatt halogatják. Valóban lényeges kérdés az, hogy mennyi időbe telik körülbelül elvégezni egy autóvezetői tanfolyamot. Lássuk szépen sorban, hogy mit is kell teljesítenie egy jelentkezőnek, aki az autós jogosítványt szeretné megszerezni, de időhúzás nélkül!

Mielőtt bármibe kezdene, szükség lesz orvosi alkalmasságira is, ami igazolja, hogy képes autót vezetni biztonságosan. A tanfolyamnak van elméleti és gyakorlati része is. Könnyítés, hogy az elméletet el lehet végezni online és tanteremben ülve is. Az elmélethez hozzá tartozik a kresz, valamint az elsősegély tanfolyam is. Ezeket kell elsőként teljesíteni, ha pedig sikerült a vizsga, akkor jöhet a vezetés maga!

A vezetés mindenhol kötelező óraszámban zajlik, ehhez jönnek a fakultatív plusz órák. Ha egy tanuló nem szeretne plusz órákat venni, akkor az a legjobb, ha koncentráltan és terv szerint halad. Természetesen ez nem mindig könnyű, hiszen mindenkinek más a tempója és azt sem lehet előre tudni, hogy melyik vizsga sikerül elsőre, illetve mikorra kap a jelentkező vizsgaidőpontot. A teljes autóvezetői tanfolyam ideális esetben három hónap alatt is elvégezhető.

Az autós jogosítvány megszerzése már csak egy karnyújtásnyira és néhány hónapra van Öntől! Ne halogassa tovább, hanem vágjon bele! Legyen képzett és önálló, nyisson meg új perspektívákat maga előtt autós jogosítvánnyal! Amennyiben elhatározta, hogy beiratkozik, keressen minket bizalommal! Érdeklődjön a megadott elérhetőségeink egyikén az aktuális autóvezetői tanfolyamokról!

Autó jogosítvánnyal új lehetőségek nyílnak meg Ön előtt!

autó jogosítványAz autó jogosítvány is megszerezhető vezetői tanfolyam keretében! A személyautóra érvényes B kategóriás jogosítvány bőven elegendő akkor, ha nagyobb méretű, munkához használható járművet nem szeretne vezetni, hanem a mindennapos közlekedéshez van szüksége vezetői engedélyre. Érdemes egy kicsit többet szánni a tanulásra, hogy sokoldalúbb sofőr lehessen!

Az autó jogosítványt is meg tudják szerezni azok a jelentkezők, akik a B kategórián belül eső járművek valamelyikére szeretnének vezetői tudást elsajátítani. A vezetői tanfolyamok sikere több tényező függvénye, ha nem szeretne plusz időt és költségeket szánni arra, hogy a vezetői engedély végre a kezében legyen, akkor válasszon körültekintően autós tanfolyamot az autó jogosítvány megszerzéséhez!

Az autó jogosítvány is lehet egy új vállalkozás vagy egy új állás alapja is. Ma már nagy szabadságot ad autóval utazni, ügyet intézni, találkozóra menni stb. Ez csak a kezdet, később, más járművet is megtanulhat vezetni. Ha a személyautón kívül egyéb jármű vezetését is tudja teljesíteni, akkor máris nagyobb eséllyel indul egy olyan területen, ahol nagy a verseny. A személyszállítás vagy a mezőgazdaság szférájában is alapvető követelmény a magabiztos járművezető tudás. Szerezze meg ezt a  vezetői tudást és a többféle kategóriára szóló jogosítvány egyikét egy olyan tanfolyamon, ami garantáltan megfelel majd minden elvárásának!

Az autó jogosítvány megszerzése elméleti és gyakorlati vizsga teljesítéséhez kötött. Egy színvonalas tanfolyamon az oktatóknak nem jelent problémát a jelentkezők eljuttatása a sikeres vizsgáig. Természetesen a vizsga még nem minden, az is követelmény, hogy minden, autó jogosítvánnyal rendelkező tanulónak a tudása is valós legyen, ne csupán a vezetői engedélye. Válassza a mi vezetői tanfolyamaink egyikét, ha szeretne stabil alapokkal belevágni egy új állás vagy egy új vállalkozás megteremtésébe! Az aktuális vezetői tanfolyamokról a legfontosabb információk elérhetőek a honlapunkon, de egyéb kérdésekkel keresse bizalommal munkatársainkat!

Motoros jogosítvány és teherautós jogosítvány egy helyen!

Motoros jogosítvány és teherautós jogosítványMotoros jogosítvány és teherautós jogosítvány egy autósiskolából, kedvező áron, rövid idő alatt – válasszon Ön is bennünket!

A jogosítvány megszerzése sokak számára természetes, hiszen autót vezetni mindenki szeretne, a jogosítvány megléte pedig nem csak általánosnak mondható napjainkban, de a tudáson túl előnyöket is tartogat például a munka világában is. A teherautós jogosítvány ennél egy fokkal magasabb szinten áll, hiszen ennek kizárólag az elhelyezkedés terén van szerepe, míg a motoros jogosítvány szinte biztosan nem munka szempontjából szükséges. Fontos tudni, hogy míg a teherautós jogosítvány megszerzéséhez szükséges az alap, B kategória megléte, addig motoros jogosítványt az is szerezhet, akinek autó vezetéséhez nincs jogosítása.

teherautós jogosítványt tehát főként munka szempontjából érdemes megszerezni, ám fontos tudni, hogy ez nem csak idő, de pénz kérdése is. Amennyiben a B kategóriás jogosítvány már a rendelkezésünkre áll, valamivel rövidebb ideig tart a képzés, ám, ha nem, akkor először annak kell nekivágnunk, és, ha minden sikerül, jöhet a teherautós jogosítvány megszerzése. Néhány hétbe ugyan még így is beletelhet, mire a végére jutunk, ám utána már le is lehet adni a jelentkezéseket egy új pozícióra egy szállítmányozási céghez.

motoros jogosítvány ezzel szemben a motorozás szabadságáról, a sebességről és az élvezetről szól – érthető tehát, hogy sokan szeretnék azt megszerezni. Szerencsére a tanfolyam ebben az esetben is csupán néhány hétig tart, és bár a gyakorlati tréningek fárasztóak is lehetnek, a végeredmény kárpótlást nyújt, hiszen utána már neki is lehet vágni az utaknak.

Bármelyik jogosítvány megszerzése is az Ön célja, autósiskolánkra számíthat! Képzéseink folyamatosak, tehát akár azonnal jelentkezhet is! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a motoros jogosítvánnyal, illetve a teherautós jogosítvánnyal kapcsolatban, valamint, ha szeretne jelentkezni képzéseinkre, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Autós jogosítvány megszerzése minőségi képzés keretein belül!

autós jogosítványAutós jogosítvány megszerzése, minőségi képzés keretein belül, kedvező feltételekkel, legyenek sikerélményei a gondtalan utazáshoz!

Ha autós jogosítvány megszerzéséről van szó, sokaknak fontos, hogy valóban minőségi képzésben részesüljenek. Felkészült, türelmes oktatókkal, jó hangulatú órákkal nagyon hamar el lehet érni a célokat, és minden olyan dolog elsajátítható, amik elengedhetetlenek a balesetmentes közlekedéshez. Akik több kellemetlen élménnyel szembesülnek a jogosítvány megszerzése során, számukra nehezebben kezdődhet el az autós élet. Görcsösen, frusztráltan nem lehet beülni a kocsiba, hiszen az sem a vezetőnek, sem pedig a többi közlekedőnek nem jó. Amennyiben Ön is minőségi képzésen szeretne részt venni, forduljon hozzánk bizalommal az autós jogosítvány megszerzéséért!

Az autós jogosítvány megszerzéséhez minden olyan kedvező feltételt biztosítunk, amik segítik a célok elérését. Nálunk nincsenek kellemetlen élmények, mindenki a maximumot kaphatja az oktatás során, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a szolgáltatásunkkal. Az autós jogosítvány megszerzése türelmes, felkészült oktatóinknak köszönhetően gyerekjáték lesz. A szakemberek igyekeznek különböző tippekkel, praktikákkal segíteni a tanulókat, amikkel még könnyebben rá lehet hangolódni az autózásra. A rengeteg pozitív tapasztalat segíthet, hogy a vezetés később gördülékeny és problémamentes legyen.

Velünk egyszerűbb lesz az autós jogosítvány megszerzése. Vágjon bele a tanulásba, hiszen a vezetői engedéllyel csak könnyebb az élet. Egyszerűbb a közlekedés, és még a munkavállalás szempontjából is jobban járhat, hiszen manapság rengeteg munkakörrel kapcsolatban merül fel követelményként a jogosítvány megléte. Weboldalunkon bővebb információkat találhat az oktatásról. Motoros vezetői engedélyért is keresheti autósiskolánkat. Ha kérdései lennének ,vagy szeretne jelentkezni a tanfolyamra, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Teherautó jogosítvány C kategóriában! Szerezze meg és használja ki!

teherautó jogosítványteherautó jogosítvány megszerzése után egy új világ nyílik ki minden teherautó sofőr előtt. A személyautóra szóló jogosítvány csak korlátozott lehetőségeket tud biztosítani. A nagyobb méretű járművek vezetéséhez egy újabb vezetői tanfolyam elvégzése a követelmény. A különböző típusú járművek másféle tudást követelnek meg. Egy teherautóval közlekedni vagy parkolni is nehezebb, ha nincs meg hozzá a tudás és a rutin. A teherautó jogosítvány megszerzése során minden tanuló megismeri, hogy milyen felépítéssel, jellemzőkkel rendelkezik egy teherjármű. Egy személyautóból teherautóba átülni nagyobb magabiztosságot követel meg, mert teherjárművel nagyobb méretű autót kell mozgatni.

Azok a jelentkezők, akik sikeresen elvégzik a tanfolyamot és megszerzik a teherautó jogosítványt, vezethetnek olyan járművet, ami ebbe a kategóriába tartozik. Mikor van szükség teherautóra? Szállítás, fuvarozás és költöztetés alkalmával a személyautók, nagyobb csomagtérrel rendelkező kisbuszok sem bizonyulnak elegendőnek. A teherautó jogosítvány egy jó lehetőség azok számára, akik a szakmájukhoz szeretnének hasznos tudást szerezni. Egy ilyen vezetői jogosítvánnyal lehetősége van új területeken is kipróbálni magát és akár egy saját vállalkozást is indítani a fuvarozás világában.

A teherautó jogosítvány a C kategóriás vezetői engedélynek felel meg. Erről a típusú engedélyről tudni kell, hogy nemzetközi jogosítvány kategória. Mindenki jelentkezhet ilyen tanfolyamra, aki már betöltötte a 18. életévét, rendelkezik nyolc elvégzett általános iskolai évvel és orvosi alkalmassági vizsgálaton is megfelelt. Több vizsgát is le kell tennie a jelentkezőnek elméleti és gyakorlati szinten. Kresz, GKI, a rutin, a BÜ és a gyakorlati vizsgák után kaphatja kézhez a jogosítványt.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szüksége van több információra az aktualitásokkal kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba! A honlapunkon szerepel minden elérhetőségünk, kérjen információt kollégáinktól a teherautó jogosítványról és az ehhez kapcsolódó gépvezető tanfolyamról!

Az autó jogosítvány mindig jól jön!

autó jogosítványAutó jogosítvány, szerezze meg felkészült oktatót közreműködésével vezetői engedélyét, gépjármű kezelői igazolványt is igényelhet nálunk!

Egyesek több éven át gondolkodnak azon, hogy megszerezzék vezetői engedélyüket. Nem érdemes sokáig várni, ugyanis egy jogosítvánnyal, magabiztos vezetői tudással sokkal könnyebbek a mindennapok. Nem kell alkalmazkodni a tömegközlekedéshez, és időben oda lehet érni bárhová. Saját kocsival kényelmesebb és biztonságosabb az utazás. Az autó jogosítvány nem csupán a mindennapok megkönnyítése miatt lehet fontos, hanem a munkavállalás szempontjából is. Egyre több pozíció esetében tüntetik fel kritériumként a vezetői engedély meglétét. Ha már van jogosítvány, az ember sokkal gyorsabban, könnyebben helyezkedhet el. Amennyiben Ön is régóta gondolkodik az autó jogosítvány megszerzésén, és meggyőzték az érvek, forduljon bizalommal hozzánk!

Cégünk a maximumot nyújtja a jelentkezők számára az autó jogosítvány megszerzése során. Nálunk a hasznos tudáson és a magabiztos vezetési technikán kívül kedvet is kaphat a vezetéshez, ez pedig fontos szerepet tölt be abban, hogy Ön minél hamarabb elérhesse a célokat a tanulásban. Profi oktatóink hatalmas segítséget nyújtanak a tanulóknak. A pozitív élmények hatására zökkenőmentesen szerezheti meg iskolánkban az autó jogosítványt. Örömteli pillanatokkal sokkal könnyebb lesz beülni később az autóba. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és oktatóink munkájával.

Az autó jogosítványon kívül lehetősége van nálunk megigényelni a gépjármű kezelői igazolványt, ami pedig a hivatásos sofőri munkához elengedhetetlen. Akár személyes találkozó nélkül is lebonyolíthatja az ügyintézést, ez pedig a mostani helyzetben óriási könnyebbséget jelent. Weboldalunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásainkról, és a jelentkezését is le tudja adni a jogosítvány megszerzéséhez. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A motoros jogosítvány menetéről röviden

motoros jogosítvány meneteA motoros jogosítvány menete hasonló a személyautóra szóló jogosítvány megszerzésének lépéseihez. Sokan döntenek úgy, hogy a B jogosítvány mellé megszerzik az A jogosítványt is valamelyik kategóriában vagy csak a motor vezetését tanulják meg. Motorkerékpárral közlekedni bizonyos szempontból egyszerűbb, mert a motor kisebb helyen elfér, egyszerűbb vele parkolni is, persze inkább jó időben érdemes vele elindulni.

motoros jogosítvány menete több lépcsőből áll. Az autós jogosítványhoz hasonlóan a kresz, az elsősegély, az elmélet és a gyakorlat is mind a vizsga része. Ezeket logikus sorrendben elvégezve a motoros jogosítvány menetének utolsó lépése a jogosítvány kiváltása.

A legegyszerűbb és leggyorsabb a kresz és az elsősegély oktatást elvégezni és a vizsgákon túl lenni. Ezután jön a járműkezelés és az elmélet, valamint a forgalomban való gyakorlás. A motoros jogosítvány menete a tanulóra van bízva, de arra figyelni kell, hogy például a kresz vizsgára már kilenc hónapon belül jelentkezni kell a tantermi vagy online tanfolyam megkezdését követően, a sikeres vizsgát pedig egy éven belül le kell tenni, ami két év után évül el.

A járműkezelési tanfolyamon tanulják meg a tanulók a motor kezelését, ami tanpályán történik, de a műszaki ismeretek, a motor ellenőrzésének alapjai is ekkor történnek meg. Amikor megvannak az alapok, jöhet a motoros jogosítvány menetének következő lépése. A forgalmi ismeretek és az ide kapcsolódó gyakorlás a biztonságos és magabiztos közlekedést szolgálják. Egy jó oktatóval minden lépésről lépésre, gördülékenyen halad, a tanuló nem akad el és mindent megért, kellőképpen begyakorol.

motoros jogosítvány menete az utolsó oktatás és az utolsó sikeres vizsga után már csak a forgalmi engedély kiváltását tartalmazza. Ha minden megvan, akkor már csak egy saját járgány kell, na és persze sok sok gyakorlás, hogy az utakon száguldhasson motorosként, persze csak a szabályok betartásával! Szerezze meg velünk az első vagy a következő vezetői engedélyét sikeresen!