Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Tekintse meg képzéseinket!

 

Közelgő tanfolyamaink

Közelgő tanfolyamaink Szeretne végre jogosítványt szerezni a kiszemelt járműre? Ne maradjon le, kövesse figyelemmel határidőinket és iratkozzon fel aktuális tanfolyamaink egyikére!

Válasszon minket és szerezze meg könnyedén a régóta halogatott autós jogosítványt, vagy motoros jogosítványt, de megajándékozhatja magát egy moped jogosítvánnyal is! Nem csupán a magánéletben, de a munka világában is előrébb juthat egy targoncára szóló jogosítvány megszerzésével. Autóbuszt vagy traktort is megtanulhat vezetni, szerezhet egy új szakmát, vagy megkaphatja az első állását! Önön múlik! Ne maradjon le aktuális tanfolyamainkról, válassza ki, melyik érdekli és jelentkezzen a határidő lejártáig!

 

Képzéseink: D kategóriás jogosítvány és, ami mögötte van

Képzéseink: D kategóriás jogosítvány és, ami mögötte vanA D kategóriás jogosítvány a nagy méretű járművek vezetéséhez ad elméleti és gyakorlati ismereteket. Elsősorban autóbusz jogosítványt ad, így azoknak ajánlott, akik az autóvezetés mellett a buszok vezetését is el szeretnék sajátítani.

Az autóbusz jogosítvány megszerzésének feltételei a betöltött 21. életév, az elvégzett 8 általános, mint minimum iskolai végzettség, valamint a sikeresen megszerzett C kategóriás jogosítvány.

A D kategóriás jogosítvány birtokában elsősorban autóbusz jogosítvánnyal fog rendelkezni minden a vizsgát sikeresen teljesítő jelentkező, de autóbuszon kívül még könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethet. Keressen minket bizalommal, és bővítse járművezetői képességeit képzéseink segítségével!

Váljon sokoldalúbbá és szerezze meg az autóbusz jogosítványt, az A és a C kategóriás jogosítvány mellé! Autós vagy motoros jogosítványt szerezne? Nálunk ezekre is van lehetőség!  A képzések részleteiről bátran érdeklődjön elérhetőségeinken!