Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Szakmai képzések

Saját földet szeretne művelni? Tanuljon aranykalászos gazdának!

aranykalászos gazda Szeretne mezőgazdasággal foglalkozni, és olyan szakmát tanulni, aminek köze van a növénytermesztéshez? Az aranykalászos gazda OKJ tanfolyam pontosan erről szól. Nem szükséges az agrárvégzettség megszerzéséhez éveken át koptatni a felsőoktatási intézmények padjait. Ma már néhány hónap leforgása alatt is bárki megszerezheti az ehhez szükséges papírt és tudást egy OKJ tanfolyam elvégzésével.

Az aranykalászos gazda OKJ tanfolyam lehetőséget kínál arra is, hogy megfelelő módon művelhesse a saját földjét. Az aranykalászos gazda tevékenysége sokrétű; szüksége van a tanfolyamon megszerezhető tudásra ahhoz, hogy képes legyen gondoskodni az állatairól és a növényeiről, a tevékenységéből pedig profitot is képes legyen termelni.

Az OKJ képzés során a jelentkezők minden alapvető információt megtudnak az olyan dolgokról, mint a trágyázás, almozás, betakarítás, növénytermesztési alapfeladatok, gépek és eszközök használata és karbantartása.

Keressen minket bizalommal, és jelentkezzen aktuálisan induló tanfolyamaink egyikére: legyen Önből is aranykalászos gazda, ha érdeklődik a mezőgazdaság iránt! Kérjen tájékoztatást a képzésről elérhetőségeink egyikén!

 

 

Az új évben szerezzen egy jól jövedelmező szakmát, vegyen részt OKJ képzéseink valamelyikén!

Az új évben szerezzen egy jól jövedelmező szakmát, vegyen részt OKJ képzéseink valamelyikén!Az új év közeledtével sokan szeretnének változtatni az életükön valamilyen módon. Vannak olyanok, akik a tudatosabb életmódot gyakorlását szorgalmazzák a következő évtől, egyesek pedig ennél is többre vágynak, például egy új szakma elsajátítására. Ha Ön is az utóbbi tábort erősíti, és jövőbeli céljainak megvalósításának érdekében hivatást váltana, fedezze fel OKJ-s képzéseink kínálatát!

OKJ-s képzéseink választékának kialakításakor figyelembe vettük, hogy melyek azok a szakmák, ahol elengedhetetlen a jól képzett, felkészült munkaerő. Ennek köszönhetően, ha bármelyik képzésünkön  részt vesz, az adott területen rövid időn belül el fog tudni helyezkedni. OKJ-s képzéseinkkel csak előnyös helyzetbe kerülhet, hiszen az élet bármikor hozhat váratlan szituációkat, amikre érdemes felkészülnie, akár úgy, hogy egy másik szakmát megtanul a biztos jövő érdekében.

Ha az új évben a tanulást választja, mindenképpen jól fog dönteni! Ha felkeltette érdeklődését OKJ-s képzéseink valamelyike, és további információkra lenne szüksége ezzel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért nálunk végezzen OKJ-s képzéseket?

Miért nálunk végezzen OKJ-s képzéseket?Autósiskolánk számos OKJ-s képzést is indít, melyek során szakembereink és oktatóink csakis azon munkálkodnak, hogy a nálunk tanulók mindent elsajátítsanak, amire a szakmájuk során szükségük lehet, és legyen egy alapjuk ahhoz, hogy biztos karriert építsenek. Számunkra nem az a lényeges tényező, hogy 10 vagy épp 30 diák foglal helyet a teremben, hanem hogy aki ténylegesen ott van, annak a nálunk eltöltött idő minden perce hasznosuljon későbbi élete során!

Képzéseink között a teljesség igénye nélkül megtalálható a targoncakezelő képesítéstől kezdve az ívhegesztőn át, a lovászon keresztül nagyon sok képesítés, melyek között nagyon sokan biztosan megtalálják majd a hivatásukat!

Ha szeretne korrekt és szakmailag tökéletesen felkészült körülmények között OKJ-s képzéseken részt venni, akkor a legjobb helyen jár! Harminc éve foglalkozunk emberek képzésével, elsősorban a vezetést illetően, ezzel tudjuk garantálni, hogy velünk csak jól járhat!