Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Fogyasztóvédelmi mutatószám

Magunkról – VSM, ÁKO, ÁKK

A ZiTi Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy kicsit megkésve kapcsolódott a gépjárművezető-képzést végző cégek soraiba. E 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég vezetői azért mertek belekezdeni így lemaradva is, mert piackutatásaink eredményei arra engedtek következtetni, hogy ez a piac, vagy piaci ág még igen csak kielégítetlen és azok a vállalkozások, amelyek ezzel foglalkoztak nem nyújtottak színvonalas képzést

Célkituzések között szerepelt, hogy ezeket, a nem megfelelően működő cégeket a piacról kiszorítsa és azok helyére lépve kielégítse a tömeg igényét. Indulásunk után rohamosan megnőtt az érdeklődés iskolánk felé.

Iskolánk indulása óta nagy oktatási tapasztalattal rendelkező vezetőink és munkatársaink közel évi kétezer személyt képzett ki úri vagy profi szinten több kategóriában az ország számos pontjáról, a társadalom különböző rétegeiből.

Oktatóink tapasztalata és szolgáltatásaink széleskörűsége a lehető legkedvezőbb feltételekkel kerül ügyfeleink elé. Ennek köszönhetően a cég piaci részesedése folyamatosan nő. Ez nem utolsó sorban a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges feltételekről történő korrekt tájékoztatásnak köszönhető, hanem például, hogy a vezetői engedély összes anyagi terhét elmondjuk. Nem kívánjuk elhitetni senkivel, hogy szinte ingyen lehet vezetői engedélyhez jutni. Nálunk nincsenek menet közben előjövő újjab fizetni valók.

 

Fogyasztóvédelmi mutató számok:

2017 4. negyedévi, 2018 1. negyedévi mutató:

 

Képzési költség (KK)

A képző szerv által ismert minden – a mutató számításánál a közlekedési hatóság által meghatározottak szerint figyelembe veendő – olyan ellenszolgáltatás, amelyet a tanuló az adott képzés során megfizet.

Forrás: A közúti járművezetők és a közúti közlekedési szakemberek képzésének és vizsgáztatásának általános szabályairól szóló 179/2011. (IX. 2.) Korm. rendelet 2. §