Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Autós jogosítvány

A személyautós jogosítvány tanfolyamon szerzett tudásnak mindig hasznát veszi!

személyautó, jogosítványA legtöbb embernek személyautóra van jogosítványa. Ha valaki a jogosítvány megszerzését tervezi, akkor mindenekelőtt a B kategóriára, tehát a személyautó jogosítványra érdemes koncentrálnia, hiszen ez az a vezetői tudás, aminek az életben a legnagyobb hasznát veszi.

Gondoljon bele, hogy általában nem egy egy traktorral fog közlekedni munkába, vagy fuvarozza majd a családját egy nyaralásra; személyautót fog vásárolni, és azt fogja használni akár napi szinten is. Ehhez természetesen előbb meg kell szereznie a jogosítványt.

Keressen meg minket bizalommal, és jelentkezzen hozzánk a személyautós jogosítvány tanfolyamunkra! A személyautós jogosítvány tanfolyamon fél éven belül megszerezheti a B kategóriás jogosítványt. Ehhez az kell, hogy minden vizsgán sikeresen teljesítsen és minden kötelező óraszámot elvégezzen az ideális időintervallum alatt.

Válasszon minket, és mi igyekszünk minden feltételt megadni ahhoz, hogy a személyautós jogosítvány tanfolyamunkon sikeresen megszerezze a jogosítványát! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és tudjon meg mindent a jelentkezés feltételeiről!

Tanulj meg vezetni, és faragj le az utazási idődből!

635711710306515780Irigykedve nézed a villamosról az autókat, amikor tömegben utazol az iskolába, munkahelyedre, és hazafelé az az érzésed támad, hogy jobban élveznéd az utat, ha nem kéne tömegben álldogálnod minden reggel?

A „B” kategóriás jogosítvány megszerzése után könnyedén vezetheted saját, vagy családtagod autóját, és a hosszú buszos, villamosos utazásoknak örökké vége! Csak Te, és barátod, barátnőd lesztek az autóban, arról nem is beszélve, hogy többé a hétvégi kiruccanás sem az egész napos utazásról fog szólni, mert, ami BKV-val, vonattal, busszal 1 óra, az autóval csak fél, ha nem kevesebb, az átszállásokról nem is beszélve, mellyel ugyancsak rengeteg időt vesztegetsz el!

Faragj le az utazási idődből, élvezd a vezetés örömét, és többé ne számold az előtted álló emberek számát, hogy vajon fel fogsz-e még férni a buszra, villamosra. Amennyiben még tanulsz, diákkedvezményben is részesülsz, ha minket választasz a „B” kategóriás jogosítvány megszerzéséhez!

Bővebb tájékoztatásért hívd munkatársunkat!

Miért érdemes megszerezni a jogosítványt?

800_635611457112615528

Már régóta tervezi, hogy megszerzi a jogosítványt? Nos, a legfontosabb, hogy kitartó és elég motivált legyen, hiszen a vezetői engedély megszerzése nem gyerekjáték. Amennyiben elég felkészültnek érzi magát, tudnia kell, hogy számos feladattal kell megbirkóznia, és tanulással eltöltött hónapok állnak Ön előtt!

Természetesen mindez bőven megéri a vezetés élményét, és azt a szabadságot, melyet a vezetés adhat!

Hogy miért is jó, ha van jogosítványa?

 • Hasznát veszi a magánéletben
 • Jól jöhet a munkavégzésnél, számos helyen pedig alapkövetelmény a jogosítvány
 • Hosszú utakat kényelmesen, a saját tempójában tehet meg
 • Nem kell többet a zsúfolt és egyre dráguló tömegközlekedést választania
 • Vészhelyzetben a leggyorsabb megoldás egy autó lehet

Biztosak vagyunk benne, hogy számos egyéb okot is fel tudna nekünk sorolni, de a legfontosabb talán mégis az önállóság! Amennyiben kitűnő autós iskolát keres, a legjobb helyen jár! Képzett oktatóink a segítségére lesznek, így garantáltan élvezni fogja a tanulást! Keressen bennünket még ma!

Hogyan tanuljunk vezetni?

800_635659881823827263

Ha valaki rászánja magát, hogy jogosítványt szerez, az a cél, hogy mindez a:

 • legrövidebb idő alatt
 • legkedvezőbb áron
 • korszerű autóban
 • profi oktató mellett törtéjen

Elengedhetetlen, hogy olyan oktatót válasszunk, aki mellett el tudjuk sajátítani a vezetés minden fortélyát. A megfelelő tapasztalat és kommunikáció elengedhetetlen, továbbá olyan oktatót válasszunk, aki mellett nem érezzük magunkat kellemetlenül és feszélyezve.

Gyakran kérdezik tanulóink, hogy kisebb, vagy nagyobb autón érdemes megtanulni vezetni? Van, aki azt gondolja, hogy a kisebb autón biztosan könnyebben elsajátíthatók a különböző manőverezési feladatok, így a vizsgán is előnyre tesz majd szert ezáltal. A másik csoport pedig valamivel előrébb tekint a vizsgánál: mi történik, hogyha esetleg a későbbiekben egy nagyobb méretű autóval kell beparkolnom egy szűk helyre?

Hasonló problémaként fogalmazódik meg sok esetben az is, hogy például érdemes-e benzin üzemű autón gyakorolni, hogyha a jogosítvány megszerzése után úgyis dízel gépkocsim lesz? De biztos, hogy soha életemben nem ülök majd benzines autó volánja mögé?

Egy dologgal fontos tisztában lenni: a jogosítvány nem egy adott autó típusra szól, egyaránt vezethető benzines vagy dízel, illetve kisebb vagy nagyobb személygépkocsi is.

Amennyiben Ön is kedvező feltételek mellett, kiváló oktatóktól szeretne tanulni, válassza gyáli autósiskolánkat!

Miért hasznos a B-kategóriás jogosítvány?

800_635736104394749114

Első szempont, ugyebár, hogy csakis B-kategóriás jogosítvánnyal vezethetünk személygépkocsit. De a B-kategóriás jogosítvány megszerzése ezen felül nemcsak személygépkocsi vezetésére tesz alkalmassá, hanem mopedautót is vezethetünk, és egy rövid átképzés alkalmával, költséghatékony megoldásként a motoros jogsit is megszerezhetjük általa. De mik is azok a mopedek? A mopedautók kis teljesítményű, maximum 45 km/h végsebességű járművek.

Franciaországban igen elterjedt a használatuk, és a párizsi autó bemutatókról sem hiányozhatnak a legkülönfélébb mopedautó gyártók standjai. S milyen teljesítményű motorokat vezethetsz újdonsült motoros jogosítványoddal? 125 köbcentis, és 11 kW teljesítményű motorokról beszélünk ilyenkor.

Ha van B kategóriás jogosítványod, mindössze annyi történik, hogy részt kell venni egy pár órás elméleti és gyakorlati továbbképzésen. A gyakorlati továbbképzésen csak bizonyítani kell, mivel a KRESZ-t már valószínűleg ismered, hogy motoron ülve is biztonságosan közlekedsz, és magabiztosan kezeled a járművet.

Amennyiben még csak gondolkodsz a B-kategóriás jogosítvány megszerzésén, vagy már van, és motort is szeretnél vezetni, válaszd autósiskolánkat, ha mindezt megfelelő és profi körülmények közt szeretnéd véghez vinni!

A költség- és idő hatékony megoldás utazáshoz

800_635860374672422786Senki sem szeret a dugóban ülni, azonban még ezt a kellemetlenséget elviselve is jóval gyorsabban és hatékonyabban érhetjük el a kívánt célt, mint a tömegközlekedés igénybevételével. És hogy pontosan milyen érvek szólnak a jogosítvány megszerzése mellett a tömegközlekedéssel szemben?

 • Gyorsaság – Saját, lerövidített útvonalon érhetjük el az adott célt.
 • Kényelem – Nincs szabad ülőhely a buszon, villamoson, metrón?
 • Felejtse el a tolongást és szorongást! Saját gépjárművével kényelmesen közlekedhet.
 • Időtakarékosság – Nem kell rohanni a busztól a metróig, hogy elérjük az aktuális menetrendet.
 • Pontosság – Felejtse el a folytonos késéseket.
 • Költséghatékonyság – Egy saját gépjármű fenntartása ugyan költségesebbnek tűnhet, mint a tömegközlekedés, azonban bárhová képesek vagyunk eljutni vele és nincsenek többlet- vagy plusz költségek.

A jogosítvány megszerzésével szabadsághoz juthatunk, saját élettérhez, mely által akkor és ott tartózkodhatunk, ahol csak aktuálisan szeretnénk. Kényelmet és biztonságot kapunk egy saját gépjárművel.

Ön se habozzon, tegye le gépjárművezetői engedélyét mihamarabb! Forduljon hozzánk bizalommal!

Jogosítvány: minél hamarabb annál jobb!

vezetői engedély

Jogosítvány? Ma már nem lehet élni nélküle! Ön se halogassa tovább, hiszen egy vezetői engedély az Ön életét is könnyebbé és kényelmesebbé fogja tenni – azonban téves dolog azt hinni, hogy az autóvezetés képessége csupán ennyit nyújt a jogosítvány tulajdonosainak.

Ha tud vezetni, az élete szervezettebb és gördülékenyebb lehet, Ön pedig önállóbbá és függetlenebbé válhat általa. Kényelmesebb, gyorsabb utazást tesz lehetővé, és nem csupán a mindennapokban emelheti az életminősége szintjét, de vészhelyzetek esetén is magabiztosabban helytállhat.

Mindebből következik, hogy a jogosítvány megszerzése ajánlott mindenkinek, méghozzá minél hamarabb! Ha biztos, hosszú távon is hasznosítható, stabil tudást és gyakorlatot szeretne szerezni egy olyan megbízható autósiskola navigálása alatt, ahol szívükön viselik a tanulók oktatását, jöjjön hozzánk!

Higgye el, egy vezetői engedély meg fogja változtatni az életét! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén és jelentkezzen!

Milyen jogosítvánnyal vezethetek mopedautót?

moped jogosítvány

A helyzet nem könnyű, hiszen eddig a mopedautók úgymond törvényen kívüliek voltak, de most milyen szabályok is vonatkoznak a vezetésükkel kapcsolatban?

Az Európai Unió legtöbb tagországában már évtizedek óta lehet segédmotoros jogosítvánnyal vezetni mopedautót. Magyarországon B kategóriás, az az autós jogosítványhoz kötötte a kormány.

A 350 kilogrammnál könnyebb, 45 km/h sebességű járműveket négykerekű segédmotoros kerékpárnak minősítik, az az L6e kategóriába sorolhatóak, mint ahogy a mopedautók is.

A 2013. január 19-én új nemzetközi kategóriát vezettek be, ami a moped jogosítvány kérdését nemzeti hatáskörre emelte és el is rendezte. Ez az új nemzetközi kategória az AM. Az AM-nél, mivel nemzetközi jellegű, a kezdő vezetői engedélyre vonatkozó szabályokat kell alkalmazni. Tehát az érvényesítést követően két évig kezdő vezetői engedélynek minősül, és emiatt utas sem szállítható.

Amit még érdemes tudni, hogy a mopedautó bármely nemzetközi kategóriával vezethető az orvosi érvényességi idő fennállása esetén, sőt még annak lejárta után is.

Ha moped jogosítványt szeretne szerezni, forduljon hozzánk bizalommal, válassza autósiskolánkat Gyálon!

Fiataloknak jogosítványt? Igen!

jogosítvány

Sok fiatal, amint betölti a 17. évét rögtön jogosítványt szeretne. Nem csoda, hiszen csábító gondolat a fiatalok számára, ahogy éppen autóval mennek iskolába, aztán bezsebelik az álmélkodó pillantásokat. Ám a vezetés nagy felelősséggel jár, épp ezért sokakban felmerül, hogy egyenesen veszélyes ötlet, ha kamaszok kerülnek a volán mögé, és esetleg vagánykodásból vagy figyelmetlenségből balesetet okozhatnak.

Ennek nem kell így lennie, rengeteget számít a fiatal személyisége és gondolkodásmódja, ebben a korosztályban is található tehetséges, komoly ember. Véleményünk szerint sok múlik az oktatón is, hiszen az ő feladata is átadni azon ismereteket, amelyekkel elkerülhető lehet egy baleset. Egy megfelelő vezetés oktatás beleneveli a szabályok betartásának fontosságát a tanulóba.

Éppen ezért kiemelt figyelemmel választottunk meg oktatóinkat, akik tudásuk és lelkesedésük legjavát adva vezetnek be a négy kerék világába! Ne késlekedj, válaszd autósiskolánkat, hogy felelősségteljes sofőr váljon belőled, aki biztonsággal és élvezettel ül volán mögé!

Az elsősegélynyújtás jelentősége

elsősegélynyújtás vizsgaAz elsősegélynyújtás jelentőségét sokan hajlamosak bagatellizálni, hiszen a mindennapokban ritkán kerülünk olyan helyzetbe, hogy szükséges lenne alkalmaznunk a tanfolyamokon tanult technikákat.

Azonban akivel már előfordult hasonló helyzet, teljesen másképp vélekedik erről. Az elsősegélynyújtás elsődleges célja az élet megmentése. Bizonyos helyzetekben másodperceken múlhat, hogy az adott személy elszenved-e egészségkárosodást. Egy közbelépéssel azonban elősegíthetjük a károsult gyógyulását. Az elsősegélynyújtás vizsgák mérvadóak abban, hogy meggyőződjünk tudásunkról és érettségünkről, hogy a mindennapokban is alkalmasak vagyunk-e arra, hogy segítséget nyújtsunk embertársainknak, amíg a mentők meg nem érkeznek.  A laikus elsősegélynyújtó feladata a baleset utáni állapotromlás csökkentése, nem pedig a gyógyítás.

Jelentkezzen Ön is elsősegélynyújtó vizsgára, hogy mielőbb számot adhasson felkészültségéből. Cégünk folyamatosan indít elsősegélynyújtás vizsgákat, jelentkezzen Ön is a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken!