Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Gépkezelő tanfolyamok

Gépkezelői önjáró emelő- és rakodógéppel történő munkavégzés

image001

Milyen tevékenység végzéséhez szükséges: Önjáró emelő- és rakodógéppel történő munkavégzéshez, a gép kezeléséhez.

Vizsgára bocsátási feltétele:

  • Tanfolyam elvégzése
  • Vezetői engedély, ha az önjáró emelő- és rakodógép helyváltoztatás során közutat (magánutat) vesz igénybe.

A vizsga tárgyai, módszere:

  • Elméleti vizsga: szóbeli
  • Gyakorlati vizsga: gépkezelés

 

A gépek gépcsoportba sorolása

I. FÖLDMUNKAGÉPEK
11 Univerzális földmunkagépek
12 Kotrók
13 Árokásók
14 Földtolók
15 Földgyaluk
16 Földnyesők

Kódszám Megnevezés
1111 Traktoralapú univerzális földmunkagép (MSZ EN 474-4)
1212 Gumikerekes kotrók (MSZ EN 474-5)
1222 Lánctalpas kotrók
1223 Teleszkópos kotrók
1311 Vedersoros árokásók
1412 Földtolók
1522 Földgyaluk
1612 Földnyesők

II. ANYAGMOZGATÓ- ÉS SPECIÁLIS SZÁLLÍTÓGÉPEK
33 Targoncák
36 Speciális anyagszállító és anyagtovábbító jármûvek

Kódszám Megnevezés
3312 Gyalogkiséretű targoncák
3313 Vezetőállásos targoncák
3324 Vezetőülléses targoncák
3624 Betonszállító mixer
3626 Betonszállító mixer betonszivattyúval
3627 Kényszertömörítésű szilárd hulladék gyűjtő és szállító gépek
3628 Szennyvíz szállító és szippantó járművek

III. EMELÕ- ÉS RAKODÓGÉPEK
42 Emelõ- és szerelõállványok
43 Konténer emelők
44 Járműves daruk
45 Rakodógépek

Kódszám Megnevezés
4213 Gépjármû emelő-hátfalak (MSZ EN 1756-1)
4221 Mobil szerelõ állvány (MSZ EN 1495)
4223 Mobil szerelõ kosár (MSZ EN 280)
4224 Hidraulikus szerelõkosaras gépjármû
4374 Konténer emelõk
4411 Autódaruk (MSZ EN 13000)
4431 Lánctalpas daruk
4451 Járműre szerelt daruk (MSZ EN 12999)
4511 Hidraulikus rakodók (homlokrakodók, forgórakodók, teleszkópos rakodók, MSZ EN 474-3)
4572 Kompaktorok
4593 Vagonkirakók

IV. KÖZMŰÉPÍTÉS ÉS ÜZEMELTETÉS, MÉLYÉPÍTÉS, ÚT-, LAGÚT-, HÍDÉPÍTÉS GÉPEI, FENNTARTÓ ÉS KÁRELHÁRÍTÓ GÉPEK
53 Útépítés gépei
55 Alagútépítés gépei
56 Fenntartás- és karbantartás gépei és berendezései

Kódszám Megnevezés
5316 Talajstabilizátorok
5323 Betonbedolgozó finischer
5341 Aszfaltbedolgozó finischer
5344 Aszfaltburkolat maró
5599 Alagútépítõgépek
5631 Útfenntartó-, és karbantartó gépek
5632 Földműfenntartó gépek

Felhívjuk a figyelmet, hogy 2009. január 1-től a 40/2009. KHEM rendelet szerint az NKH által kiadott gépkezelői jogosítvány önmagában nem jogosít fel a munkakör betöltésére. A gépkezelő munkakör betöltéséhez a gépcsoportnak megfelelő OKJ végzettséggel is rendelkezni kell!

 

Végezze el nálunk az OKJ-s és hatósági gépkezelő tanfolyamok egyikét!

OKJ-s és hatósági gépkezelői tanfolyamokAz utóbbi években látványosan megnövekedett a gépkezelői végzettséggel rendelkezők száma, nem véletlenül, ugyanis ezzel a képesítéssel biztos, jól jövedelmező munkakörben tudnak elhelyezkedni az emberek. Sokan szeretnék követni ezt a példát, így rengeteg érdeklődő van a képzésekre. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, és szeretne részt venni az OKJ-s és hatósági gépkezelői tanfolyamok egyikén, keressen bennünket!

Ahhoz, hogy hivatalosan el tudjon helyezkedni, mindenképp szükség van OKJ-s és hatósági gépkezelői tanfolyamon történő részvételre. Egy 2015-ös szabályozás bevezetése miatt már nem elég csak a gépkezelői jogosítvány, hanem OKJ-s végzettségre is szükség van számtalan berendezés kezeléséhez, például az emelőgépekéhez. Nálunk motiváló környezetben tanulhat, így biztos lehet abban, hogy sikeresen el fogja tudni végezni a kiválasztott OKJ-s és hatósági gépkezelői tanfolyamot.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne jelentkezni, vagy kérdései lennének az OKJ-s és hatósági gépkezelői tanfolyamokról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Varázsolja hatékonyabbá raktárát, biztosítsa dolgozóinak a gépkezelő tanfolyam elvégzését!

gépvezető tanfolyamEgy cégvezető célja, hogy a vállalkozása minél hatékonyabban működjön. Az ezt szolgáló intézkedésekbe mindig érdemes befektetni, hiszen hosszú távon csak így lehet fejlődni és sikereket elérni. De mitől lesz hatékonyabb egy cég? Ma már sok lehetőség áll rendelkezésre ezzel kapcsolatban, de a raktározási területen az egyik legjobb megoldás, ha minél több dolgozó elvégzi a gépvezető tanfolyamot.

Sok esetben előfordul, hogy a munka azért halad lassabban, mert a gépeket kezelni tudó munkatársak nem győzik, egyszerre túl sok feladat zúdul rájuk. Érdemes ezért több dolgozónak is lehetővé tenni a gépvezető tanfolyam elvégzését, így nem kell egymásra várniuk majd és ez az egész cég munkájára jó hatással lesz. Gyorsaság, hatékonyság, szervezettség – ezek jellemzik azokat a raktárakat, ahol mindenki ért a berendezések kezeléséhez!

Forduljon hozzánk bizalommal Ön is, biztosítsa dolgozóinak a gépvezető tanfolyam elvégzését! Tegye hatékonyabbá cégét egyszerűen!

 

Gépkezelő tanfolyamok az anyagmozgatás területén

gépkezelő tanfolyamokVan jogosítványa? Ezt sokan elmondhatják magukról, de azt már kevesebben, hogy vezetési tudásukból származik a jövedelmük. Pedig egy kis önszorgalommal lehetséges, hogy vezetéssel, illetve gépkezeléssel keressen pénzt. Gépkezelő tanfolyamaink azok számára ideálisak, akiket érdekel ez a szakma, illetve már van tapasztalatuk a gépkezelésben, de szeretnék kibővíteni ismereteiket, tevékenységi körüket.

A gépkezelő tanfolyamokon többféle berendezés használatát sajátíthatják el a résztvevők, így például nagy szerepet kapnak az anyagmozgatáshoz használatos gépek. Az ilyen gépekre, illetve az ezeket kezelni tudó jelöltekre mindig van kereslet. Egy raktárban, egy építkezésen és olyan helyeken, ahol nehéz dolgokat kell mozgatni, szállítani, rakodni, a targoncák, daruk vagy a földmunkagépek kerülnek  a középpontba. Egy megbízható gépkezelő nélkül nem lehet ezekkel a berendezésekkel munkát végezni. A gépkezelő tanfolyamokon ilyen, megbízható gépkezelőket képzünk és biztosítjuk számukra, hogy tudásukkal képesek legyenek új pozíciókat elnyerni, gördülékennyé tenni a munkafolyamatokat.

Ha érdekli valamelyik tanfolyamunk, keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén a részletekért!

 

Földmunkagép kezelői tanfolyammal a biztos elhelyezkedésért

Földmunkagép kezelői tanfolyammal a biztos elhelyezkedésért

Manapság számos területen munkaerőhiány áll fent, ez egyeseknek jó, másoknak rossz, de ha lehetőségünk van, mindenképpen érdemes kihasználni ennek lehetőségeit. A földmunkákat végző cégek sokszor nem, vagy csak nagyon nehezen találnak megfelelő képesítéssel és szaktudással rendelkező alkalmazottat.

Ha elvégzünk egy földmunkagép kezelői tanfolyamot, és valóban jól végezzük a dolgunkat, azzal jó kereseti lehetőséget teremthetünk, illetve sok helyen könnyen elhelyezkedhetünk a fentebb felsorolt okok miatt. Persze ehhez az is kell, hogy megfelelően végezzük a dolgunkat, és hogy olyan helyen végezzük el a földmunkagép kezelői tanfolyamot, ahol biztosak lehetünk abban, hogy valóban hasznos, és valós szakmai tapasztalatokon alapuló tudást szerezhetünk!

Ha földmunkagép kezelői tanfolyamot szeretne végezni, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk szakemberei minden szükséges tudással rendelkeznek, ami ahhoz kell, hogy Ön tökéletesen felkészült legyen szakmailag egy ilyen jellegű pozíció betöltésére!

 

Targoncák: a raktárosok segítői

37889256 - 3d illustration. white people with a forklift and cardboard boxes. isolated white background

A targonca vezető vizsga segíti a raktáros dolgát, megkönnyíti a nehéz tárgyak szállítását, lehetővé teszi akár a gyengébbik nem számára is a raktárosi munkát. A jogosítvány témaköre munkavállalót és munkaadót egyaránt érdekelhet!

A targonca vezető vizsga letétele jelentősen növeli a munkaerőpiaci helyzetet, amennyiben a raktározás terülten kíván elhelyezkedni. Könnyen futhat bele abba a helyzetbe, hogy szüksége lesz targoncavezetői jogosítványra. Amennyiben pedig szállítmányozási céggel rendelkezik, valószínűleg már Önnek is volt szüksége targoncára, valamint az azt vezető munkatársra. Nálunk megszerezhetik beosztottjai a szakmához szükséges tudást!

Jelenleg háromféle targoncatípust használnak Magyarországon, ez a három típus a gyalogkíséretű, vezetőállásos és vezetőüléses targonca. Ennek megfelelően Ön, vagy beosztottja háromszoros hozzáértést fognak kapni egy tanfolyam áráért!

Cégünk várja jelentkezését, akár munkavállalóként, akár munkaadóként érdekelt a targonca vezető vizsga ügyében! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szerezzen OKJ-s képesítést gépkezelő tanfolyamunkon építőgépekre is!

Szerezzen OKJ-s képesítést gépkezelő tanfolyamunkon építőgépekre is!Szeretné bővíteni gépkezelői tudást valami olyasmivel, amire mindig van kereslet. Jöjjön és iratkozzon be gépkezelői tanfolyamainkra! Az útépítés az egyik olyan terület, ami városban és vidéken egyaránt jelen van, méghozzá szinte folyamatosan. Utak mindig épülnek, illetve a már meglévő infrastruktúra folyamatos javítására, bővítésére is állandóan igény mutatkozik. Az útépítés mellett a hidak, alagutak építése és az ezekhez kapcsolódó javítási, karbantartási munkálatok is igényelnek újabb és újabb munkaerőt.

Használja ki a kínálkozó lehetőségeket és kezdjen valami olyanba, amivel megalapozhatja karrierjét és jövőjét. A közműépítéshez kapcsolódó munkagépek kezelésének elsajátításával biztosíthatja magának a hosszú távú munkalehetőséget, sokoldalúbbá válhat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén és iratkozzon be gépkezelő tanfolyamainkra. Szerezzen rövid időn belül érvényes OKJ-s végzettséget és bővítse szaktudását a mi segítségünkkel!

 

Tanuljon hiányszakmát, tanuljon nálunk!

Tanuljon hiányszakmát, tanuljon nálunk!”Történelmi csúcson a munkaerőhiány”, ”Súlyos munkaerőhiánnyal küzd Magyarország”, ”Egyre nagyobb a munkaerőhiány Magyarországon” – csak néhány cím az elmúlt év gazdasági híreiből.

Hazánkban általános munkaerőhiány alakult ki az utóbbi években, rengeteg a betöltetlen állások száma a szolgáltatási szektorban és az iparban. Ennek következménye, hogy 2015-re már a gépkezelői munkakör is felkerült a hiányszakmák országos listájára, és a mai napig jelentős a megfelelő képzettséggel rendelkező szakemberek hiánya.

A gépkezelők rendkívül fontos és felelősségteljes munkát végeznek, hiszen sokszor nagyértékű gépeket kell működtetniük. A cégünk által biztosított, különböző gépcsoportokra indított tanfolyamainkon lehetősége lesz elsajátítani a gépek kezelésének, és biztonságos működtetésének alapjait. A targonca vezető vizsga, emelőgép kezelő vizsga vagy földmunkagép kezelő vizsga sikeres teljesítését követően pedig olyan korszerű szakmai ismeretekkel fog rendelkezni, amelyek segítségével könnyen találhat megfelelő állást a munkaerőpiacon!

Tanfolyamainkról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén, vagy töltse ki online jelentkezési lapunkat!

 

Tanfolyam emelő- és rakodógépek szakszerű kezeléséhez

Tanfolyam emelő- és rakodógépek szakszerű kezeléséhezAz önjáró emelő- és rakodógépekkel való biztonságos és szabályos munkavégzés feltétele az erre irányuló tanfolyam elvégzése és a vizsga sikeres teljesítése.

Az önjáró emelő- és rakodógépek csoportjába tartoznak az emelő- és szerelőállványok, a konténer emelők, a járműves daruk és a rakodógépek. Ezeket a gépeket az ipar számos területén használják, például építőiparban, raktárakban, szállítmányozásban, vagy a különböző földmunkákban, ezért aki ilyen tanfolyamot végez, óriási előnyre tesz szert a munkaerő piacon! Ha ilyen területen szeretne dolgozni, de még épp csak munkát keres, érdemes befektetnie képzésünkbe, nagy eséllyel hamarabb, és jobb munkát találhat, mint nélküle, hiszen nagy szükség van gépkezelőkre!

Jelentkezzen bátran emelő- és rakodógép kezelő tanfolyamunkra, tanulja meg könnyedén, hogyan dolgozhat velük biztonságosan! Tanfolyamainkkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

 

Anyagmozgató- és speciális szállítógépek kezelése

Anyagmozgató- és speciális szállítógépek kezeléseA gépkezelői tanfolyamok között külön kategóriát képeznek az anyagmozgató- és speciális szállítógépek kezelésére irányuló képzések, melyek közé a különféle targoncák, és a speciális anyagszállító, anyagtovábbító járművek irányítása tartozik. Használatuk rendszerint gondos odafigyelést és gyakorlatot igényel, hiszen csak így garantálható a biztonság.

Nálunk elsajátíthatja a szükséges tudást!

Az anyagmozgató- és speciális szállítógépek kapcsán is talál nálunk olyan tanfolyamot, melynek keretein belül megtanulhatja a gépek profi kezelését. Miért jó ez Önnek? Mert új kapuk nyílnak ki Ön előtt a munka világában! Az anyagmozgató- és speciális szállítógépeket tökéletesen kezelő szakemberek megbecsülésnek örvendenek, hiszen a munkájuk nagy figyelmet kíván.

Adjon magának egy lehetőséget, és legyen Ön is egy azok közül, akik képesek tökéletesen irányítani anyagmozgató- és speciális szállítógépeket! Jelentkezzen hozzánk bizalommal, és vegyen részt Ön is oktatásunkon! Remekül kihasználható, széleskörű tudást szerezhet nálunk!

 

Nagyobb jövedelmet szeretne? Tegye le a gépkezelői vizsgát!

Nagyobb jövedelmet szeretne? Tegye le a gépkezelői vizsgát! Természetes, hogy a legtöbb embernek az egyik legfőbb célja az életben, hogy minél nagyobb jövedelemre tehessen szert, hiszen az élet bármikor produkálhat olyan váratlan helyzeteket, amikor szükség van a plusz jövedelemre. Szerencsére ezt bárki könnyedén elérheti; ha van tapasztalata a különböző munkagépekkel, elég csak egy gépkezelői vizsgát letennie, és máris többet kereshet!

A gépkezelői vizsga letételével Ön egy olyan biztos jövőt tudhat a kezében, aminek köszönhetően bármilyen komolyabb műszaki területen elhelyezkedhet, legyen szó építkezésről, vagy mezőgazdaságról, így, ha munkahelyet is váltana, nem kell hónapokat várnia az új lehetőségre, ugyanis a friss végzettségével pár hét alatt már új munkahelyén találhatja magát.

Alapozza meg a saját és családja jövőjét, ehhez pedig tegye le gépkezelői vizsgáját! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne, illetve jelentkezését szeretné leadni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Színvonalas gépkezelő tanfolyamok kezdőknek és újrakezdőknek!

Színvonalas gépkezelő tanfolyamok kezdőknek és újrakezdőknek!Tanulni sosem késő, pláne nem olyat, amit tudatosan választunk. Sokan esnek abba a hibába, hogy nem tudják, mit szeretnének és találomra vagy kényszerből kezdenek tanulni valahol, tanfolyamra járni. Viszont, ha már ismerjük magunkat és van tervünk, céljaink, sokkal eredményesebbek lehetünk. Az Ön terve megvan már? Gépkezelő tanfolyam elvégzését gondolkodik? Jöjjön és jelentkezzen hozzánk tanulni, legyen egyike az újonnan induló gépkezelő tanfolyamok tanulóinak és sikeres vizsgázóinak!

Ha velünk tanul, jó eséllyel érheti el, hogy pályát módosítson, új szakmát tanuljon, továbbképezze magát vagy több területen is releváns szakmai tudással rendelkezzen. Ehhez nem kell más, mint a gépkezelő tanfolyam elvégzése és persze egy sikeres vizsga. Csupán egy kis kitartás és elszántság, tanulás és szorgalom kell, a kemény munka pedig meghozza a gyümölcsét! A végső megmérettetés, a vizsga marad már csak hátra. Ha ez is megvan, akkor gratulálunk, Önből hivatalosan is gépkezelő vált!

Keressen fel minket a feltüntetett elérhetőségeink egyikén és legyen ott a következő gépkezelő tanfolyamunkon!