Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Kategóriás képzések

Autós jogosítvány

 

Motoros jogosítvány

 

Teherautó

 

Autóbusz

 

Traktor

 

Útmutató a jogosítvány kategóriákhoz

Útmutató a jogosítvány kategóriákhozAutósiskolánkban megszerezheti azt a kategóriájú jogosítványt, amire szüksége lehet a mindennapok komfortosabbá tételéhez, vagy akár a munkavégzéshez. A következő kategóriákban szerezhet nálunk vezetői engedélyt:

Motoros jogosítvány:

  • Moped – kategória: Jelentkezési feltétel 13,5. betöltött életév, birtokában legfeljebb 50 cm3 hengerűrtartalmú és 4 kW-ot nem meghaladó teljesítményű járművet vezethet, melynek tervezett sebessége 45 km/h–nál nem nagyobb, saját tömege pedig legfeljebb 350 kg.
  • A – kategória: Jelentkezési feltétel 23,5. betöltött életév, birtokában bármilyen hengerűrtartalmú motorkerékpárt
  • A1 – kategória: Jelentkezési feltétel 15,5. betöltött életév, birtokában maximum 125 cm3 hengerűrtartalmú és maximum 11 kW teljesítményű hajtómotorral ellátott motorkerékpárt, illetve quadot
  • A1 – B-vel kategória: Jelentkezési feltétel 17. betöltött életév és érvényes B – kategóriás jogosítvány, ez a jogosítvány megegyezik az A1 – kategóriával, csak menetében tér el.

 

Autós jogosítvány:

  • B – kategória: Jelentkezési feltétel 17. betöltött életév, birtokában 3,5 tonnát nem meghaladó össztömegű teher- és személygépkocsit vezethet.

 

Teherautó jogosítvány:

  • C – kategória: Jelentkezési feltétel 20,5. betöltött életév vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb, és B – kategóriás jogosítvány, birtokában trolibusz és autóbusz kivételével a 3,5 tonnát meghaladó össztömegű gépkocsit, vagy az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethet.
  • C+E – kategória: Jelentkezési feltétel 20,5. betöltött életév és érvényes C – kategóriás vezetői engedély, birtokában C – kategóriás gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt vagy B – kategóriás gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethet.

 

Autóbusz jogosítvány:

  • D – kategória: Jelentkezési feltétel 23,5. betöltött életév és érvényes C – kategóriás vezetői engedély, birtokában autóbuszt, valamint autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethet.

 

Traktor jogosítvány:

  • T – kategória: Jelentkezési feltétel 15,5. betöltött életév, birtokában mezőgazdasági vontatót és két nehéz pótkocsit, lassú járművet és pótkocsit, kerti traktort, és állati erővel vont járművet

Reméljük, összefoglalónk segítséget nyújt a megfelelő jogosítvány kiválasztásban, bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal, és élje át velünk a vezetés élményét!

 

Traktor jogosítványt egyszerűen tud szerezni! Segítünk!

traktor jogosítványtraktor jogosítvány mezőgazdasági munkához hasznos vezetői engedély. Szerezze meg a T-kategóriában az új jogosítványát a mi tanfolyamunkon!

traktor jogosítvány megszerzésével több jármű vezetésére is jogosulttá válik a tanfolyamot sikeresen elvégzett tanuló. Többek között kerti traktort, lassú járművet és pótkocsit, állati erővel vont járműveket, valamint mezőgazdasági vontatót vagy két nehéz pótkocsit is tud vezetni a T-kategóriás jogosítvány birtokosa. Ezeknek a járműveknek a vezetésére akkor van szükség, ha saját földdel, telekkel rendelkezik valaki és azokat szeretné megművelni. Egyre többen döntenek úgy, hogy a mezőgazdaságban próbálnak szerencsét és a városi életet vidéki, lassabb tempójú hétköznapokra cserélik. A megfelelő tanfolyamok elvégzésével minden elméleti alapot és gyakorlati tudást meg tud szerezni ahhoz, hogy a vállalkozását sikerre vigye.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha a traktor jogosítvány még hiányzik a tervei megvalósításához! A T-kategóriába eső vezetői engedélyt már 15,5 éves kortól kezdődően meg lehet szerezni. A tanfolyamon a tanulók a traktor jogosítványhoz szükséges oktatást kapják meg, aminek az időtartama alatt el kell sajátítaniuk az elméleti tananyagot. Az elméletből vizsgát kell tenniük a tanulóknak, majd a gyakorlati képzésen megismertetik őket a járművezetés alapjaival, amit országúton, terepen és városban is gyakorolnak az oktató felügyelete alatt. A traktor jogosítványt megszerző tanulók átfogó ismereteket szereznek üzemeltetésből, vezetésből, munkavédelemből és tűzvédelemből, valamint közlekedési ismeretekből és járműkezelésből. A sikeres traktor jogosítvány vizsgát követően képesek lesznek önállóan vezetni, kezelni egy mezőgazdasági járművet és felhasználni a vállalkozásukhoz is.

Reméljük, hogy a fenti összefoglalónk hasznos volt Önnek és a segítségével ki tudja választani a céljainak megfelelő jogosítványt. Amennyiben bővebb információkra van szüksége az induló tanfolyamokról, forduljon hozzánk bizalommal, és élje át velünk a vezetés élményé!

Motoros jogosítvány az autóvezetői engedély mellé!

motoros jogosítványA motoros jogosítvány nem zárja ki azt, hogy legyen autóvezetői engedélye is! Több járművet is megtanulhat vezetni, használja ki a lehetőséget!

A motorozás nem balesetveszélyes hobbi, hanem praktikus közlekedési mód, de csak akkor, ha felelősségteljesen művelik. Az alapoknál kell kezdeni és egy olyan tanfolyamon elsajátítani őket, ahol színvonalas oktatás zajlik. A motorozás lehet biztonságos és élvezetes tevékenység is egyszerre! Tanuljon nálunk motorozni, szerezze meg a motoros jogosítványt rövid időn belül!

A motoros jogosítvány megszerzését sokan feleslegesnek tartják, mert az autós jogosítvány lebeg a szemük előtt. Valóban hasznos, ha az ember tud vezetni és saját járműve is van, de ez nem zárja ki azt, hogy motorozni is megtanuljon. Nem csupán azoknak érdemes a motorozásra jogosító igazolványt megszerezni, akik szeretnék átélni a száguldás élményét motoron, hanem azoknak is, akik szeretnének sokoldalú járművezetők lenni. Mielőtt autót vezet, kipróbálhatja kicsiben, hogy milyen egy járművel közlekedni. A motorozásnak megvan az az előnye, hogy könnyebb parkolni és rugalmasabban lehet haladni az utakon egy motorral. Ha egyedül, poggyász nélkül utazik, akkor csak felül egy motorra és gyorsan eléri az úti célját. Van választási lehetősége, hogy motorral, robogóval vagy autóval közlekedjen. Motoros jogosítvánnyal mobilabb is lehet.

Keresse az autós iskolánkat bizalommal, ha a motorozás is érdekli, nem csupán az autóvezetést akarja megtanulni! Ha van már autóvezetői engedélye, de még szeretné egy  motoros jogosítvánnyal is kiegészíteni, akkor is nálunk kezdje meg a tanulást! Az oktatóink hozzáértése és a tanfolyam színvonala is garantálja, hogy rövid időn belül sikeres vizsgát tudjon tenni nálunk!

A motoros jogosítvány tanfolyamról minden, lényeges információt közlünk az érdeklődőkkel az elérhetőségeinken. Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy emailben, ha azt tervezi, hogy a közeljövőben megtanul motorozni! Ne maradjon le a következő, induló tanfolyamról, jelentkezzen már most hozzánk tanulni!

A gépkezelői és targonca jogosítvány hasznos tudással!

targonca jogosítványtargonca jogosítvány vagy bármilyen gépkezelői jogosítvány biztos munkát tud nyújtani annak, aki megszerezte a jó vizsga eredményt! A gépkezelők iránt mindig van kereslet, ez minden munkára igaz, amire egyre kevesebb embert találnak a munkaadók. Azok a szakmák, amikhez képesítés és papír kell, csak a vizsgával rendelkező munkavállalók számára tudnak pozíciót nyújtani.

Szeretne új szakmát tanulni vagy több lábon állni és sokoldalú munkavállalóvá válni? Itt a nagyszerű alkalom, hogy valami újat tanuljon és egy új szakmát szerezzen vagy a meglévőt egészítse ki a targonca jogosítvány vagy egyéb gép kezelésére jogosító papír megszerzésével! Az új készségek elsajátításától sokan visszarettennek, első sorban azért, mert úgy gondolják, hogy ők már kinőttek a tanulásból, valamint azért, mert nem biztosak benne, hogy van erre idejük.

targonca jogosítvány megszerzése és a többi gépkezelő tanfolyam elvégzése azonban nem vesz igénybe túl sok időt és el lehet végezni akár egy meglévő munka vagy folyamatban lévő tanulmányok, a családi kötelezettségek mellett is. Egy  targonca jogosítványhoz, gépkezelői jogosítványhoz elméleti és gyakorlati felkészülés szükséges, hiszen ismerni kell a gépet, a feladatokat, amiket el lehet végezni vele, érteni kell az irányításához, karbantartásához a felépítéséhez. A tanfolyam ideje alatt, ami nem több, mint néhány hét, mindezeket el tudják sajátítani a résztvevők, méghozzá olyan szinten, hogy tudásukról vizsgán számoljanak be, sikeresen. A sikeres vizsgát követően a targonca jogosítvány, illetve a gépkezelői jogosítvány is a kezükbe kerül, amivel már keresett munkaerőnek számítanak.

targonca jogosítványt szerezze meg az általunk indított gépkezelői tanfolyamok egyikén, ha azt szeretné, hogy ne vesszen kárba az ideje és minél előbb tervezi az álláskeresést! Segítünk abban, hogy hasznos dolgot tanuljon, piacképes szakmához rendelkezzen tudással és az ezt igazoló papírokkal! Érdeklődjön a legújabb tanfolyamokról és időpontokról bármelyik, a honlapon közzétett elérhetőségen!

Autós jogosítvány: sosem késő elkezdeni a tanulást!

Autós jogosítványAutós jogosítvány: szerezze meg rugalmas oktatásaink keretein belül vezetői engedélyét, és közlekedjen korlátok nélkül!

Az emberek közül egyesek úgy gondolják, hogy bizonyos kor felett már nem érdemes foglalkozni az autós jogosítvány megszerzésével. Az igazság az, hogy sosem késő belevágni a tanulásba, akár család és munka mellett is el lehet kezdeni a felkészülést a vizsgára, hiszen vezetői engedéllyel sokkal könnyebbek a mindennapok. Az ember bárhová eljuthat, nem kell alkalmazkodnia a menetrendekhez, és a saját gépjárműben sokkal nagyobb biztonságban is érezheti magát. Amennyiben Önt meggyőzték az érvek, és szeretné megszerezni autós jogosítványát, forduljon hozzánk bizalommal!

Autósiskolánkban nem jelenthet akadályt a tanulók kora és a körülményeik, ugyanis felkészült oktatóink bárkit megtanítanak a magabiztos vezetésre. Segítségükkel nagyon gyorsan fejlődhet, sok sikere lehet a tanulás során, a pozitív tapasztalatok pedig kellő löketet adnak ahhoz, hogy elérhesse a kitűzött célját. Autós jogosítványát barátságos, kellemes környezetben szerezheti meg. Az oktatók türelmesek, tapasztalt szakemberek, akik mellett nem érezheti magát veszélyben a tanulás során. Motiválják a tanulókat, bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak, hiszen számukra is fontos, hogy minél hamarabb sikeres vizsgát tehessen. Az autós jogosítvány megszerzése után sokkal egyszerűbbek lesznek a mindennapok, garantáljuk, hogy egy percig sem fogja megbánni, hogy belekezdett a tanulásba.

Az autós jogosítvány megszerzéséhez iskolánk minden tényezőt biztosít, válasszon bennünket a tanuláshoz, és sajátítsa el a vezetés technikáját profiktól, majd tegyen sikeres vizsgát! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az iskoláról, elérhető képzéseinkről. Nálunk gépvezetői tanfolyamon is részt vehet, ezekről szintén honlapunkon keresztül tájékozódhat. Ha kérdései lennének, vagy szeretne jelentkezni, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Autós jogosítvány: szerezze meg mihamarabb vezetői engedélyét!

autós jogosítványAutós jogosítvánnyal könnyebbek a mindennapok és még a munkaerő piacon is több lehetőség áll rendelkezésre, szerezze meg mihamarabb engedélyét!

Az autós jogosítvány óriási szabadságot ad az emberek számára. Saját gépjárművel sokkal könnyebb közlekedni, hiszen nem kell alkalmazkodni a menetrendekhez, némely esetben még biztonságosabb is autóval utazni. Vezetői engedéllyel a munkavállalás is gördülékenyebb, jóval rövidebb idő alatt meg lehet találni az ideális munkáltatót, ugyanis manapság nagyon sok helyre keresnek jogosítvánnyal rendelkező személyeket. Amennyiben Ön még nem szerezte meg autós jogosítványát, és most úgy érzi itt az ideje annak, hogy egyszerűbbé tegye az életét, forduljon hozzánk bizalommal!

Az autós jogosítvány megszerzésével végre kinyílik Ön előtt a világ, és sokkal kényelmesebbé, egyszerűbbé válhatnak a mindennapok. A B kategóriás vezetői engedéllyel 3,5 tonnát nem meghaladó össztömegű teherautót, személygépjárművet vezethet. Ezután bárhová eljuthat, akadályok nélkül, a bevásárlás is sokkal könnyebb lesz. Mivel autóval mindenhova viszonylag gyorsan odaérhet, az idejét is jobban be fogja tudni osztani. A jelenleg kialakult szituációban biztonságosabb is autóval közlekedni, hiszen így az egészségügyi kockázatokat is elkerülheti. Az autós jogosítvány bármilyen élethelyzetben előnyt jelent, segítséget biztosít, mindenképp érdemes belevágni a tanulásba. Nálunk a legjobb, legfelkészültebb oktatók által ismerkedhet meg a vezetéssel, garantáljuk, hogy az órákat élvezni fogja, és hasznosak lesznek.

Szerezze meg autós jogosítványát, jelentkezzen tanfolyamunkra! Nálunk a legkiválóbb oktatásban fog részesülni. A tananyag érhető, a gyakorlati órákon pedig számtalan sikerélménye lehet, amik közelebb viszik majd céljaihoz. Weboldalunkon részletesebb információkat is találhat tanfolyamainkról, érdemes körbenézni az elérhető képzések kínálatában. Ha kérdései lennének, vagy jelentkezne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A gépkezelői és targonca jogosítvány segíthet egyhamar új munkahelyet találni!

gépkezelői és targonca jogosítványA jelenleg kialakult járványhelyzetben nagyon sokan veszítették el az állásukat. Az érintettek közül egyeseknek nem csupán új munkahelyet kell találniuk, hanem másik szakmát is kénytelenek kitanulni, ugyanis a vírus miatt a korábbi területükön nem fognak tudni elhelyezkedni. Ez esetben gyors megoldásra lenne szükség, hiszen fix bevétel nélkül minden perc számít. Amennyiben Öntől is megváltak a járványhelyzet miatt, és rövid időn belül szeretne olyan opciót találni, ami segíthet egy másik területen elhelyezkedni, ajánljuk figyelmébe a gépkezelői és targonca jogosítvány megszerzését!

A gépkezelői és targonca jogosítvány óriási segítséget nyújthat abban, hogy Ön kikeveredjen a kellemetlen élethelyzetéből. Gépkezelőkre, targoncavezetőkre nagyon sok helyen van szükség, még a járvány ideje alatt is. Az engedély megszerzése után rövid időn belül új munkahelyet találhat, így nem szorulhat hosszú távon mások segítségére. A gépkezelői és targonca jogosítvány természetesen a jövőben is jól jöhet, amikor már lecseng a vírus. Az engedéllyel többféle ipari területen is elhelyezkedhet. A jogosítvány megszerzésével soha nem kerülhet olyan szituációba, ami kiszolgáltatottá tenné Önt. Az emberek számára így mi egy sokkal kiszámíthatóbb jövőt tudunk biztosítani.

gépkezelői és targonca jogosítvány megszerzéséhez olyan tananyagot biztosítunk, ami a kor és a szakmai követelményeknek egyaránt megfelel. A naprakész tudás fontos szerepet tölt be abban, hogy Ön könnyedén tudja kezelni a mostanában használt berendezéseket. A tananyag érthető, egyszerűen feldolgozható, igazi profiktól sajátíthatja el a munkagépek használatát.

A gépkezelői és targonca jogosítvány mindig segítséget fog nyújtani Önnek, legyen bármilyen élethelyzetben. Alapozza meg a biztos jövőjét, szerezze meg mihamarabb az engedélyét az új munkaköréhez! A gépkezelői és targonca jogosítványon kívül nálunk teherautóhoz és autóbuszhoz is megszerezheti a vezetői engedélyt. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy jelentkezne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Teherautó- és autóbusz-jogosítvány: szerezze meg nálunk!

teherautó- és autóbusz-jogosítványTeherautó- és autóbusz-jogosítvánnyal nem csupán egy vezetői engedélyhez juthatunk, hanem gyakorlatilag egy új képesítést szerzünk, amellyel új és többnyire jövedelmező munkalehetőségek nyílnak meg előttünk. Azok számára, akik szeretnének módosítani a pályájukon, az teherautó- és autóbusz-jogosítvány megszerzésénél nincs egyszerűbb és gyorsabb mód.

Sokan vannak azok, akik már évek, sőt, évtizedek óta dolgoznak egy adott területen, ami zsákutcának bizonyult, és sem előrelépni nem tudnak, sem kihátrálni belőle. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy változtassunk a mindennapi rutinunkon, és egy új munkakörben kezdjünk új karrier építésébe, ám a legtöbb esetben megéri, hiszen rengeteg fejlődéi lehetőség közül lehet választani, ami mind anyagilag, mind emberileg hatalmas előrelépés lehet. A teherautó- és autóbusz-jogosítvány megszerzése az ezen az úton való elindulás első lépése lehet, hiszen sofőrökre mindig is szükség lesz, a szállítmányozásban pedig hatalmas rájuk a kereslet.

Természetesen nem csak elhatározás kérdése a teherautó- és autóbusz-jogosítvány megszerzése, hiszen idő és pénz is kell hozzá. Annak, aki már rendelkezik jogosítvánnyal, valamivel rövidebb és kevesebb, mint azoknak, akik az alapoktól kezdik, ám még így is beletelhet jó néhány hétbe, mire a kezükben tarthatják a friss teherautó- és autóbusz-jogosítványukat, erre tehát muszáj alaposan felkészülni.

Amennyiben Ön is úgy döntött, hogy pályaelhagyóvá válik, és szeretné megszerezni a teherautó- és autóbusz-jogosítványt, forduljon hozzánk bizalommal; autós iskolánk vállalja az Ön képzését is! Oktatóink felkészültek, minden tudnivalót átadnak Önnek, amelyekre szüksége lehet új munkakörében, és a forgalmi helyzetekre, mi több, a váratlan eseményekre is felkészítik, így bőséges tudással felvértezve vághat neki az új életének.

Ha felkeltettük az érdeklődését a teherautó- és autóbusz-jogosítvány megszerzésének lehetősége iránt, tekintse meg induló tanfolyamainkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és adja be jelentkezését!

Az autós jogosítvány megszerzésének menete

autós jogosítványSzeretné megszerezni az autós jogosítványt, és tudni szeretné, hogy mi ennek a menete? Akkor érdemes elolvasnia alábbi bejegyzésünket, amelyből minden kiderül!

Az autós jogosítvány megszerzésének első lépése az orvosi alkalmassági igazolás megszerzése, amit a háziorvos állít ki. A vizsgálat alól felmentést csak az kaphat, akinek már van valamilyen, például motoros jogosítványa, és annak orvosi alkalmasságija még nem járt le. Ez után viszont következik a neheze, vagyis a KRESZ-tanfolyam és a vizsga, ami végezhető tantermi oktatással és elektronikus úton, távoktatással is.

A következő rész a vezetésoktatás, majd a vizsga, az oktatásnak pedig két része van. Az első az alapvető vezetési tudás elsajátítása, ami azért szükséges, hogy a forgalomban való vezetés közben már ne a jármű irányítása legyen a figyelem középpontjában, hanem maga a forgalom. Az autós jogosítvány megszerzéséhez ugyanis gyakorlottan és nagy biztonsággal kell tudni a forgalmi helyzetekre és a környezetre reagálni. Fontos, hogy a rutinvizsga viszont már nem létezik, tehát ha megvan az oktató szerinti biztonságos vezetés, akkor kezdődhetnek is a forgalomban töltött órák, majd a vizsga; ám ez még mindig nem a vége.

Ha a forgalmi vizsga megvan, akkor következik az elsősegély tanfolyam és -vizsga, amely szintén alapvető fontosságú az autós jogosítvány megszerzéséhez. Ha viszont ezt is sikerül teljesíteni, akkor már csak egyetlen lépés van hátra: az autós jogosítvány átvétele!

Amennyiben Ön is szeretné megszerezni az autós jogosítványt, forduljon hozzánk bizalommal! Oktatóink felkészítik mindenre, ami ahhoz szükséges, hogy biztonságosan tudjon részt venni a forgalomban. Ha minden az ütemterv szerint halad, akár hetek leforgása alatt is megszerezheti az autós jogosítványt, így gyorsan juthat el a rutinos vezetői státuszig.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és bennünket választanak az autós jogosítvány megszerzéséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, majd adja le jelentkezését!

Az autós jogosítvány megszerzését minél előbb érdemes beiktatni!

autós jogosítványNapjainkban nagyon sokan rendelkeznek autós jogosítvánnyal. Ma már rengeteg munkahelyen is elvárás a vezetni tudás, de a hétköznapi életben is hasznos. Autóval utazni kényelmes és gyors, előbb-utóbb szinte mindenkinél eljön az az időszak, amikor szívesebben választja a saját járművet a tömegközlekedés helyett.

Természetesen autós jogosítványt csak 18 éven felüli személy kaphat, de ha eljön ez az idő, a tanulást érdemes minél hamarabb beiktatni. Fiatal felnőtt korban általában sokkal több ideje is van az embernek, de ilyenkor még könnyebben és gyorsabban tud tanulni is. Az autós jogosítvány plusz pontot jelent majd később a munkaerő piacon is, ezért a befektetett energia teljes mértékben meg fog térülni. Autósiskolánk türelmes oktatókkal és kedvező árakkal vár mindenkit!

Keressen minket bizalommal Ön is, ha kérdése lenne, illetve úgy döntött, hogy szeretné megszerezni az autós jogosítványt! A részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!

A motoros jogosítványnak köszönhetően könnyen kiválthatja a tömegközlekedést!

Az utóbbi időszakban nagyon sokan kerestek alternatív megoldásokat a tömegközlekedés helyett. Fellendült a például a biciklizés, azonban ez nem mindig jelent jó megoldást, leginkább nem túl nagy távolság esetén használható. Jó választás lehet még, ráadásul más szempontokból is hasznos a motoros jogosítvány megszerzése.

A motorozás hosszabb utakra is jó alternatíva, így teljesen ki is iktatható a tömegközlekedés. Ráadásul ez a megoldás sokkal rugalmasabb is, hiszen nem kell buszhoz, vonathoz igazodni, hanem egyszerűen és gyorsan eljuthatunk bárhová. A motoros jogosítvány mellett szól az is, hogy motorkerékpár fenntartási költsége jóval alacsonyabb, mint egy személyautóé, illetve, hogy a járművel még a forgalmi dugókat is elkerülhetjük.

Szeretne Ön is más megoldást találni a buszozás, vonatozás helyett? Jelentkezzen hozzánk, és szerezze meg a motoros jogosítványt tanfolyamainkon! Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdése van vagy bővebb tájékoztatást szeretne kérni, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!

Motoros jogosítvány: szerezze meg tavasszal!

motoros-jogositvany-zitiNyakunkon a tavasz, ezt már le sem tagadhatnánk, hiszen hosszabbak a nappalok, kezd melegedni az időjárás, a motorosok pedig elkezdik leporolni a téli álomra küldött gépeiket, hogy az utakat róhassák végre a több hónapnyi kényszerpihenő után. A kisebb-nagyobb gépek hangját hamarosan mindenhol lehet hallani, és sokakban ilyenkor ébred fel a vágy, hogy megszerezzék a motoros jogosítványt.

A motorozás a gép és az ember tökéletes egysége, a szabadság fizikai megtestesülése, ami régóta vonzza azokat az embereket, akiknek az autózás csupán a helyváltoztatás egy meglehetősen kényelmes, ám a legkevésbé sem izgalmas módja. Ez a típus szereti érezni a menetszél erejét, a száguldást, és szereti tökéletesen uralni a járművét. Ehhez azonban nem csak motoros jogosítvány, de tudás és tapasztalat is szükséges, amit iskolánk oktatói át tudnak adni azoknak, akik bennünket választanak a motoros jogosítvány megszerzése érdekében.

Amennyiben Ön is szeretné megszerezni idén tavasszal a motoros jogosítványt, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

A gépkezelői és targonca jogosítvány megszerzésére a tavasz az ideális időpont!

Hazánkban egész évben sok olyan emberre van szükség a munkaerőpiacon, aki rendelkezik gépkezelői, targonca jogosítvánnyal, azonban nyáron még több ilyen dolgozót keresnek a cégek a sok szezonális munka miatt. Ha Ön nyáron építkezésen, gyárban vagy hasonló területen szeretne elhelyezkedni, akkor nem érdemes tovább halogatni a gépkezelői, illetve targonca jogosítvány megszerzését!

A jogosítvány tulajdonosai előtt ugyanis sokkal több lehetőség áll, hiszen még mindig nagyon keresettek a gépkezelő szakemberek. Aki tavasz elején nekikezd a gépkezelői, illetve targonca jogosítvány megszerzésének, az jó eséllyel már nyáron kamatoztathatja a tudását! Ha valaki szeretne előre lépni vagy más munkát találni, tanfolyamunk elvégzése akkor is nagyszerű választás és ráadásul kedvező áron elérhető.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretne többet tudni a gépkezelői, targonca jogosítványról vagy a tanfolyamra való jelentkezés feltételeiről! Kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.

 

OKJ képzésen gyorsan előre juthat: szerezzen gépkezelői jogosítványt!

ziti_hu_20200124Az OKJ képzések egyik változatos lehetőségekkel kecsegtető területe a gépkezelői jogosítvány megszerzését célzó tanfolyamok. Egy gépkezelői jogosítvány megszerzéséhez nem kell több hat hónapnál, átlagosan ennyi idő az, amíg egy tanulóból képzett gépkezelő válik. Minden olyan jelentkezőnek ideális lehetőség egy ilyen gépkezelői jogosítványhoz az OKJ képzés, aki nem tud éveket szánni egy új szakma elméletének és gyakorlatának a megismerésére, illetve gyorsan szert akar tenni egy hasznos ismereteket adó bizonyítványra és jól kihasználható gépkezelői jogosítványra.

Érdemes rendszeresen követni a honlapunkon megjelenő információkat és az aktuális OKJ tanfolyamokról informálódni. A gépkezelés területének gyakorlatilag minden részét átfogja az OKJ-s oktatásunk és gyorsan megszerezhető gépkezelői jogosítványt kínál az érdeklődőknek.

Bővebb tájékoztatásért lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! Kollégáink segítségével Ön is rá tud találni a céljaihoz legjobban illő OKJ tanfolyamra!

Teherautó jogosítvány – jobb esély egy jobb munkára

ziti.hu.19decA képzettség nem minden esetben alapfeltétel egy munkakör betöltésénél, ám nyilvánvalóan vannak olyanok is, amelyeknél elengedhetetlen. A képzettséget igénylő munkák viszont többnyire sokkal jobban fizetnek, és ez az előny megér némi tanulást. A teherautó jogosítvány birtokában például jó esély van egy olyan állásra, ami ugyan megterhelő, viszont stabil, és a fizetést tekintve is kiemelkedő.

Sofőrökre mindig is szükség lesz, bármit is állítsanak az önvezető járműveket fejlesztő cégek, a szállítmányozásban pedig hatalmas a kereslet rájuk, éppen ezért érdemes akkor is letenni a teherautó jogosítványhoz szükséges vizsgákat, ha nem azonnali cél az ebben az iparágban való elhelyezkedés. Tartalék tervként is szolgálhat, de akár egy karrier építésének is lehet a legelső lépése!

Amennyiben szeretné megszerezni a teherautó jogosítványt, válasszon bennünket! Jelentkezéshez, illetve kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot; kollégáink készséggel segítenek Önnek!

 

Motoros jogosítványt szeretne szerezni?

ziti.hu1911Sokan vannak, akik nem autóra vágynak, hanem inkább motoroznának, ami érthető is, hiszen gyorsabban lehet vele haladni a városi forgalomban, mint egy autóval, és a fenntartása is jóval kevesebbe kerül. Mindegy, azonban, hogy autó, vagy motor, vezetői engedélyre mindkettőhöz szükség van, sőt, a motoros jogosítvány megszerzése egy bizonyos szempontból nézve még nehezebb is, mintha autóra tennénk le ugyanazt.

A motoros jogosítványokat ugyanis kategóriákra bontották aszerint, hogy mekkora teljesítményű motort szeretnénk használni. Ráadásul bizonyos kategóriáknak vannak előképzettségi és életkori feltételei, amikkel tisztában kell lennie egy leendő motorosnak, tehát érdemes tájékozódni előtte. Iskolánkban természetesen az összes kategóriában lehetséges megszerezni a motoros jogosítványt.

Amennyiben Ön is szeretne motorozni, de motoros jogosítványa még nincs, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk megszerezheti a szükséges elméleti és gyakorlati tudást, így felkészülten vághat neki az utaknak! Ha kérdése van, vagy jelentkezni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Egyetemi tanulmányai mellett szerezze meg autós jogosítványát!

autós jogosítványAkik felsőfokú tanulmányokat folytatnak, a képzés ideje alatt érdemes elgondolkodniuk, hogy megszerezzék autós jogosítványukat. A vezetői engedéllyel sokkal nagyobb az esélyük a munkaerő piacon, ráadásul a tanulás mellett még könnyebb beiktatni az órákat. Ha Ön is egyetemre jár, és szeretné megszerezni az autós jogosítványt, tanuljon nálunk!

Az autós jogosítvánnyal sokkal egyszerűbb dolga lesz, nem csupán a munkával kapcsolatban, hanem a hétköznapokban is. Vezetői engedéllyel nem feltétlenül lesz szüksége a tömegközlekedés használatára, így az autós jogosítvány megszerzése után akár gépjárművel is eljuthat az egyetemi óráira, így a késő délutáni, esti előadásokon is részt vehet. Autós jogosítvánnyal kényelmesebb az iskolai élet, ezért érdemes minél hamarabb, már a tanulmányok megkezdésekor belevágni a vezetői engedély megszerzésébe.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné nálunk megszerezni autós jogosítványát, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és jelentkezzen tanfolyamunkra!

 

Tegye lehetővé költöztető cégénél a teherautós jogosítvány megszerzését!

teherautós jogosítványNapjainkban szinte minden területen nehéz jó szakembert, illetve megbízható dolgozókat találni. Ez nincs másként a költöztetők esetében sem, hiszen ezen a területen is nagyon fontos a megbízhatóság, a sofőrök rutinja és városismerete. Érdemes minél több olyan kollégával dolgozni, akik egy költöztetés során bármilyen feladatot el tudnak látni. Sokkal rugalmasabban alakítható például az idő- és munkabeosztás, ha mindenki tud pakolni és teherautót vezetni is. A teherautós jogosítvány nálunk kedvező áron letehető, így ez nem is jelent nagy befektetést!

Ha minden dolgozó rendelkezik teherautós jogosítvánnyal, nem kell arra külön figyelmet fordítani, hogy minden csapatban legyen elég vezetői engedéllyel rendelkező munkatárs. Így az egész munkaszervezés rugalmasabb, egyszerűbb, gördülékenyebb.

Költözető céget vezet, és szeretné egy kicsit fejleszteni? Biztosítsa minden munkatársának a teherautós jogosítvány megszerzését, és könnyítse meg a feladatok megtervezését! Vegye fel velünk a kapcsolatot bővebb tájékoztatásért!

 

Helyezkedjen el könnyen autóbusz jogosítvánnyal!

autóbusz jogosítványAki állást keres, nincs könnyű dolga, hiszen nehéz megtalálni azt a helyet, ami minden szempontból megfelel és nem utolsó sorban a fizetés is elfogadható. Ám van egy terület, ahol nagy a munkaerőhiány, mégpedig a közlekedés, azon belül is az autóbuszvezetők körében. Ahhoz, hogy valaki ebben a munkakörben helyezkedjen el, az alapvető ismereteken túl mindössze egy autóbusz jogosítványra van szüksége.

Annak, aki megszerzi az autóbusz jogosítványt, könnyű dolga lesz. Számtalan buszvezető hiányzik a piacról, ezért a cégek mindent megtesznek a jó munkaerő megtartásáért. Magas fizetést, különféle juttatásokat kínálnak a munkáért cserébe. Hazánkban számtalan állami és magán cég is foglalkozik a személyszállítással, érdemes alaposan tájékozódni a piacon!

Szeretné megszerezni az autóbusz jogosítványt? Keressen fel minket mielőbb, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére! Tanfolyamainkról további információt megadott elérhetőségeink bármelyikén kérhet!

 

Elsősegély vizsga – miért van rá szükség?

Elsősegély vizsga – miért van rá szükség?A jogosítványszerzés szerves részét képezi, hogy az elsősegély vizsgát is le kell tennie a tanulónak – enélkül nem kaphat vezetői engedélyt. Fontos azonban, hogy a vizsgát ne tekintsük csupán egy felesleges rossznak, és ne arra hajtsunk, hogy egyszerűen csak átmenjünk rajta! A valódi tudás életet menthet!

Az elsősegély vizsga sikeres teljesítéséhez egy tanfolyamon kell részt venni, aminek során megtanulhatjuk a legfontosabb életmentő technikákat, és elsajátíthatunk olyan készségeket, amik egy esetleges közúti baleset során hasznunkra lehetnek. Az elsősegély vizsga a tanfolyammal együtt ráadásul közvetve még a vezetési magabiztosságunkat is befolyásolhatja – azok, akik tudják, hogy mi a teendő baj esetén az utakon, és nem riadnak meg egy vészhelyzettől, könnyebben le tudják győzni a félelmeiket, hiszen tisztában vannak a megoldásokkal.

Szeretné olyan helyen teljesíteni az elsősegély vizsgát, ahol megbízható oktatók tesztelik a tudását? Akkor forduljon bizalommal hozzánk és jelentkezzen!

 

A motoros jogosítvány előnyei

A motoros jogosítvány előnyeiAz utakon autóval, vagy motorral is közlekedhet az, aki saját járművet szeretne. A legtöbben az autót választják, de mit nyer az, aki a motorra szavaz, és megszerzi hozzá a motoros jogosítványt?

A motor egyik nagy előnye, hogy kisebb, mint az autó, tehát nem csupán a tároláshoz, parkoláshoz elég kisebb hely, de a forgalomban is előnyt kovácsolhatunk a méretéből. A városi közlekedésben a gyakorlottabb motorosok könnyedén kikerülhetik a dugókat, a motorral nem kell az autósorban bennragadni, hiszen a motor elfér az autósorok között! Motorozás közben ráadásul sokkal ügyesebbé válik az ember, fejlődik az egyensúly érzéke, az izomzata is! A motoros jogosítvány birtokában ráadásul spórolhatunk is, mert a motor több szempontból is kevesebbe kerül, mint egy autó: olcsóbban vásárolhatjuk meg, olcsóbban javíttathatjuk meg, és a fenntartása is kevesebbe kerül!

A motoros jogosítvány megszerzésével tehát minden szempontból jól jár, még akkor is, ha többnyire autóval közlekedik, hiszen a motorozás egyben életérzés is! Keressen bennünket motoros jogosítvánnyal kapcsolatban!

Kezdje az őszt tanulással! Tegye le a KRESZ vizsgát, és szerezze meg a B kategóriás jogosítványt!

ziti.hu.2018.08Az ősz beköszönte sokaknak jelenti a szünidő végét, és az újabb iskolai tanév kezdetét is. Érdemes azoknak is megfontolni, hogy milyen lehetőségeik vannak az önfejlesztésre és a továbbképzésre, akik egyébként már maguk mögött hagyták az iskolapadot. Jó alkalom az ősz például arra, hogy megszerezze valaki a B kategóriás jogosítványt, és letegye ezzel párhuzamosan a KRESZ vizsgát is.

Keresse fel autós iskolánkat bizalommal, és kezdje az őszt Ön is tanulással a volán mögött! Ha eddig halogatta a vezetői engedély megszerzését, és még mindig nincsen jogosítványa, ne keressen több kifogást, kezdje el a tanulást!

Az ősz több okból is kiváló alkalom a B kategóriás jogosítvány és a KRESZ vizsgához szükséges tudás megszerzésére. A nyárnak vége, a nyaralásnak, az utazásoknak elmúlik az  ideje, minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Könnyebb úgy tanulni, hogy semmi nem vonja el a figyelmet.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és iratkozzon be aktuális B kategóriás jogosítvány tanfolyamunkra, illetve KRESZ vizsgára!

 

Autós jogosítvánnyal nagyobb esélye van a munkaerőpiacon is!

Autós jogosítvánnyal nagyobb esélye van a munkaerőpiacon is! Sajnos vannak olyan tényezők, amik miatt egyesek hátránnyal indulnak bizonyos munkalehetőségek megpályázásakor. Ez lehet például a nyelvtudás vagy a jogosítvány hiánya, amiket szerencsére mindig lehet pótolni. Ha Ön nagyobb esélyekkel szeretne indulni egy-egy munkakör megpályázásakor és ehhez már csak egy vezetői engedély hiányzik, szerezze meg nálunk autós jogosítványát!

Autós jogosítványának megszerzésére természetesen ne csak abban az esetben érezzen késztetést, ha álmai munkakörével kapcsolatban említik meg kritériumként, hanem gondolkodjon előre! Bizonyos munkakörök esetében még csak fel sem tüntetik a vállalkozások, hogy előnyt jelent a pozíció betöltéséhez a vezetői engedély, így, ha gondol a jövőjére, akár a vártnál jóval hamarabb el fog tudni helyezkedni egy olyan munkahelyen, ami biztos megélhetést kínál Önnek hosszú távon.

Kezdje el mihamarabb tanfolyamaink egyikét az autós jogosítvány megszerzéséhez, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!