Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Gépkezelő tanfolyamok: az autódarura vállalkozást alapozhat

Gépkezelő tanfolyamok
Kategória Blog

Az induló tanfolyamok között nehézgép kezelői oktatás is megtalálható. Szerezzen képesítést autódaruk kezelésére és fogjon saját vállalkozásba!

Daruzás? Tanulja meg kezelni!

Milyen gépet nem lehet nélkülözni? Melyik gép az, amire több területen is óriási szükség van és gyakran veszik igénybe az erejét? Ilyen gép például az autódaru is, amit többnyire kibérelni szoktak.

Az  autódaru tulajdonképpen egy autó, amire egy mozgatható darut szereltek. Több típusa is létezik, így például emelőkosárral felszerelt, darus és gémes változat is. Mindegyikben közös, hogy az emelést végző darus rész az autóhoz van rögzítve. Ez a különleges munkagép tehát mobil, oda megy, ahol feladat van.

Kínáljon az ügyfeleknek költséghatékony, kényelmes, eredményes megoldást az emelési és anyagmozgatás feladatokra! Építsen ki stabil ügyfélkört és alapozzon meg egy sikerekben gazdag, saját vállalkozást, ahol csak magának tartozik elszámolással!

Gépkezelő tanfolyamok

Az autódaru keresett munkagép

Autódaru kezelő képesítést szerezni biztos munkát jelent, mert ezt a fajta munkagépet a legtöbben bérbe veszik, nem pedig megvásárolják. Egy ilyen munkagépnek magas vételára van, de ez csak a kezdő költséget jelenti. A gép tulajdonosának költenie kell arra is, hogy az autódarut karbantartsa, esetenként javíttassa, felújíttassa és az üzemanyagellátásról és egyéb fenntartási költségekről még nem is beszéltünk.

Rengeteg ügyfél választja a gépbérlést, akinek csak alkalmanként, illetve időszakosan kell igénybe vennie egy daru erejét és magasságát. Ez azt jelenti, hogy az autódaruhoz gépkezelőt is felfogad, aki ismeri és tudja irányítani a gépet, a kijelölt daruzási feladatokat pedig a megbeszélt határidőre elvégzi.

Milyen területen hasznos az autódaru munkája?

Az autódaru gyakran feltűnik az építkezéseken, ezekből pedig mindig van valahol éppen folyamatban lévő projekt. Egy épületet felhúzni a semmiből, sok munkával jár. A daru rakodásra és magasba emelésre érkezik a helyszínre. Oszlopok, építőanyagok, nehéz berendezések mozgatása a feladata.

Az építkezések mellett számos esetben hívnak darut súlyos tárgyak, gépek, berendezések telepítéséhez, szállításához, ahol az objektumot fel kell rakni a szállítójárműre.

Az útépítések folyamatában vagy a közterületeken tervezett munkákhoz is jól jön egy erős munkagép, ami magasba is tudja emelni balesetveszély nélkül a kijelölt tárgyakat.

Ne hagyjuk ki a sorból a rendezvényszervezés világát sem! Fesztiválok, koncertek, fedett vagy szabadtéri rendezvények helyszínén a színpad összeállítása vagy a konténerek mozgatása is igényelheti az autódaru megbízható munkáját és a bérelhető erejét.

Gépkezelő tanfolyamok

Gépkezelő nélkül nincs daruzás

A nehézgépeknek sok típusa létezik, ez is tükrözi azt, hogy milyen nagy szükség van a munkájukra. Számtalan feladat van, amihez emelésre, rakodásra, ásásra vagy áthelyezésre képes gépek erejét és ügyességét kell bevetni. A gépekben mindig ott ül a gépkezelő, aki irányítja a horgot, kezeli a markolófejet vagy ügyel arra, hogy ne kerüljön a villa veszélyes közelségbe ott, ahol emberek is tartózkodnak.

A gépkezelő munkája felelősségteljes feladatok sorát jelenti, emiatt megbecsülésre és kiemelkedő fizetésre is számíthat. Az első lépés egy sikerekkel teli vállalkozás elindításához a gépkezelői tanfolyam elvégzése. Mi segítünk abban, hogy ezt az akadályt gond nélkül átlépje. Jelentkezzen autódaru kezelő képzésre!

Mindent megtudhat a tanfolyamra való jelentkezés feltételeiről, ha kapcsolatba lép a kollégánkkal a weboldalon közzétett, egyik elérhetőségen. Ne halogassa a tanulást, vágjon bele!

Comments are closed.