Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Nehézgépkezelői jogosítvány kezdőknek és újrakezdőknek

nehézgépkezelői jogosítvány
Kategória Blog

A gépkezelés olyan szakma, amit érdemes kitanulni, mert hazai és külföldi terepen is van igény a képzett munkaerőre.

Készüljön fel a gépkezelésre!

A nehézgépek kezelése az építőiparban, a mezőgazdaságban, az iparban is jelen van. A munkagépekkel a súlyos tárgyak emelése és mozgatása, az emberi erővel hosszadalmasan elvégezhető feladatok kivitelezése egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb is.

A gépkezelői jogosítvány megszerzése egy célzott tanfolyam keretein belül történik. A jogosítványhoz szükséges képzést az is el tudja végezni, aki nem rendelkezik semmilyen, egyéb vezetői engedéllyel vagy OKJ-szakirányú végzettséggel. A feltételek közé tartozik az egészségügyi alkalmassági és a szükséges, minimum életév betöltése.

Azoknak a jelentkezőknek könnyebb dolga van, akik már rendelkeznek, öt évnél nem régebbi gépkezelői jogosítvánnyal vagy pedig valamilyen gépkezelői OKJ-végzettséggel. A két csoport között annyi különbség van a tanfolyam elvégzésére vonatkozóan, hogy az utóbbiba tartozóknak kevesebb vizsgát kell teljesítenie.

nehézgépkezelői jogosítvány

A képzés elméleti és gyakorlati fázisra bontható. Nincs szükség másra, csak szilárd elhatározásra és a szükséges óraszám teljesítésére. Hónapokon belül és a sikeres vizsgát követően, azonnal el tud helyezkedni gépkezelőként a nehézgépkezelői jogosítvány birtokosa.

A nehézgépkezelők rövid tanfolyamot követően egy új lehetőségekkel és megbecsült pozícióval, versenyképes fizetéssel járó állást tudnak szerezni az adott területen. A külföldi munkavégzés továbbra is nagyon népszerű út, ami a felkészült munkavállalók számára egy új élet és egy szép karrier opcióját kínálja. Váltani szeretne és egy új szakmát kitanulni? Most fog belépni a munka világába és hasznos tudást szeretne hozzá szerezni? A felkészült gépkezelőknek garantáltan nem lesz a jövőben gondja ezeknek a céloknak a megvalósításával, hazai és külföldi területen sem.

Gondoljon a biztonságra is!

A jogosítványt nem kaphatja meg senki sem, ha nem tud mindent az elsősegélynyújtásról. Végezze el az elsősegély tanfolyamot mielőtt leteszi a vizsgát! Az elsősegélynyújtáshoz csupán az általános alapismeretek elsajátítására van szükség.

Balesettel sajnos bármikor szembe találhatja magát egy gépkezelő is, amit nem árt, ha tud azonnal kezelni. A munka világában is bárhol adódhat olyan krízishelyzet, ahol szakértő segítséggel életeket is menthet egy felkészült ember. A mentők kiérkezésére sajnos gyakran várni kell, ez idő alatt értékes perceket veszíthet a sérült. Az elsősegélynyújtó képesség birtokában bárki szakszerű ellátásban tudja részesíteni a bajba jutott társát a segítség megérkezéséig.
nehézgépkezelői jogosítvány

Az jármű vezetői, gépkezelői engedély megszerzésének a feltétele a sikeres elsősegélynyújtó vizsga teljesítése. A vizsgának nem előfeltétele egy tanfolyam elvégzése, de értelemszerűen ajánlott. Az elméleti tudás elsajátítása egy tanfolyamon valósul meg. Ezzel a vizsga sikerét tudja biztosítani a tanuló.

A sebkezelés, a kötések elkészítése, lélegeztetés, a vérzés elállítása vagy a nyílt törés ellátása is egy lesz azok közül a vészhelyzetek közül, amit magabiztosan tud majd a tanuló kezelni. Felkészültség, gyors és hatékony beavatkozás, ezeket nyeri a tanfolyam teljesítésével minden tanuló.

Megtalálta azt a képzést, ahol végre mindent megtanulhat a nehézgépek kezeléséről! A honlapunkon szerepelnek a tanfolyamok tájékoztatói. Itt találja meg a cégünk tevékenységének leírását és az elérhetőségeinket is. Az érdeklődőknek segítünk a felmerülő kérdések megválaszolásában a feltüntetett elérhetőségek egyikén.

Comments are closed.