Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Gépkezelő tanfolyamok: törjön be az építőiparba!

Gépkezelő tanfolyamok
Kategória Blog

Gépkezelő tanfolyamokat indítunk OKJ végzettséggel! Egészítse ki a gépkezelő jogosítványát olyan végzettséggel, amivel el tud helyezkedni a szakmában!

A gépkezelőket szinte minden, munkagépeket igénylő területen keresik, mert a képzett és egyben megbízható munkaerőt nem egyszerű megtalálni. Érdemes tehát egy olyan szakmát megtanulni és a területen elhelyezkedni, ami igényli az utánpótlást. Hogyan válhat valakiből darukezelő, rakodógép vagy betonszállító kezelésben jártas szakember?  Egyszerűen jelentkezzen hozzánk és végezze el a kiválasztott gépkezelő tanfolyamot vagy akár többet is!

gépkezelő tanfolyamokból többet is el tud végezni, ha megvan Önben a motiváció. Ha szeretne sokoldalú gépkezelő lenni, aki a földmunkában, anyagmozgatásban, daruzásban stb. is hasznos képességekkel rendelkezik, akkor jelentkezzen! Azoknak a leendő gépkezelőknek, akik az építőiparban szeretnék kamatoztatni a frissen megszerzett tudásukat, több választási lehetőséget is tudunk kínálni. A gépkezelő tanfolyamok választéka széles, több munkagépre is indítunk tanfolyamot. Lehet valakiből több fajta darukezelő, de a rakodógépek, földmunkagépek kezelését is meg tudja tanulni, ha hozzánk jelentkezik.

Az építőiparban soha nem áll meg az élet, egyre több építkezés indul és zajlik folyamatosan. A magabiztos gépkezelőkre szükség van, hogy a projekteket határidőre el tudják végezni. Azok a tanulók, akik az elméleti és  a gyakorlati követelményekben is jól teljesítenek, vizsgáznak, megszerzik a végzettségüket, gond nélkül el tudnak majd helyezkedni. Tanuljon nálunk, végezzen egy vagy több gépkezelő tanfolyamot és lépjen be az építőipar ígéretes világába!

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az egyik gépkezelő tanfolyam, amit hirdetünk, ne maradjon le! A tanfolyam elvégzésének a feltételeiről minden érdeklődőnek tudunk információkat nyújtani. A honlapunkon szerepelnek a járművezető képzésekkel foglalkozó cégünk elérhetőségei. A kollégáinkkal egyeztesse a részleteket, regisztráljon tanfolyamainkra és tanuljon nálunk!

Comments are closed.