Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu

Gépkezelő tanfolyamok munkagépekre

Kommentek

Off
 Off
gépkezelő tanfolyam
Kategória Blog

Egy gépkezelő tanfolyam elvégzése előrelépést hozhat a  karrierjében! Döntse el, milyen szakmát szeretne kitanulni, mi pedig segítünk megvalósítani a tervet!

A gépkezelő olyan pozíció,amire több területen is szükség van, az ipar vagy a mezőgazdaság különböző ágazataiban. Attól függően, hogy milyen munkagép kezeléséről van szó, lehet jelentkezni állásra anyagmozgatáshoz raktárba vagy építkezések, épületbontások projektjeihez földmunkára, falbontásra, rakodásra. Velünk meg tudja tanulni minden résztvevő a kiválasztott rakodógép vagy önjáró emelőgép, anyagmozgatógép, építéshez használatos gép, valamint földmunkagép kezelését.

gépkezelő tanfolyamokból több, különböző képzést is indítunk azok számára, akik a munkagépek, anyagmozgató gépek működtetését szeretnék elsajátítani és egy új, nem utolsó sorban pedig jól jövedelmező szakmát megtanulni. Egy OKJ tanfolyammal ez lehetséges.

A gépkezelés felelősségteljes szakma, amiben egy kis hiba is komoly következményekkel jár. Meg kell ismerni a gépet, magabiztosan megtanulni a kezelését, valamint a karbantartását és szükség szerint a javítását is. A gépkezelő tanfolyamaink egyikén végzett gépkezelők már megpályázhatnak minden olyan állást, ahová kezdő gépkezelőket vesznek fel az ő kategóriájukban.

gépkezelő tanfolyamokat kis létszámmal indítjuk, a képzések pedig meghatározott időtartammal rendelkeznek elméleti és gyakorlati modulokkal összeállítva. A  megfelelő szorgalommal, némi műszaki érzékkel és elhivatottsággal minden jelentkezőből képzett szakember válik, aki képes a rá bízott gépet kezelni és a feladatát pedig elvégezni. A gépkezelő tanfolyamon minden fontos készséget és információt megkapnak és el tudnak sajátítani a résztvevők és a kötelező vizsgára az elvárasokhoz igazodva felkészülni.

gépkezelő tanfolyamaink különböző időpontokban indulnak. Ne maradjon le a kiszemelt tanfolyamról, hanem kérjen minden részletre kiterjedő tájékoztatást a kollégáinktól! A weboldalunkon minden elérhetőségünket feltüntettük, keressen minket bizalommal!

Comments are closed.