Azonnali elérhetőség
Tel:
20-979-3868
Tel:
20-99999-24
Email:
ziti@ziti.hu
Twitter
Tweet

Kategóriás képzések

Autós jogosítvány

 

Motoros jogosítvány

 

Teherautó

 

Autóbusz

 

Traktor

 

Útmutató a jogosítvány kategóriákhoz

Útmutató a jogosítvány kategóriákhozAutósiskolánkban megszerezheti azt a kategóriájú jogosítványt, amire szüksége lehet a mindennapok komfortosabbá tételéhez, vagy akár a munkavégzéshez. A következő kategóriákban szerezhet nálunk vezetői engedélyt:

Motoros jogosítvány:

  • Moped – kategória: Jelentkezési feltétel 13,5. betöltött életév, birtokában legfeljebb 50 cm3 hengerűrtartalmú és 4 kW-ot nem meghaladó teljesítményű járművet vezethet, melynek tervezett sebessége 45 km/h–nál nem nagyobb, saját tömege pedig legfeljebb 350 kg.
  • A – kategória: Jelentkezési feltétel 23,5. betöltött életév, birtokában bármilyen hengerűrtartalmú motorkerékpárt
  • A1 – kategória: Jelentkezési feltétel 15,5. betöltött életév, birtokában maximum 125 cm3 hengerűrtartalmú és maximum 11 kW teljesítményű hajtómotorral ellátott motorkerékpárt, illetve quadot
  • A1 – B-vel kategória: Jelentkezési feltétel 17. betöltött életév és érvényes B – kategóriás jogosítvány, ez a jogosítvány megegyezik az A1 – kategóriával, csak menetében tér el.

 

Autós jogosítvány:

  • B – kategória: Jelentkezési feltétel 17. betöltött életév, birtokában 3,5 tonnát nem meghaladó össztömegű teher- és személygépkocsit vezethet.

 

Teherautó jogosítvány:

  • C – kategória: Jelentkezési feltétel 20,5. betöltött életév vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb, és B – kategóriás jogosítvány, birtokában trolibusz és autóbusz kivételével a 3,5 tonnát meghaladó össztömegű gépkocsit, vagy az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethet.
  • C+E – kategória: Jelentkezési feltétel 20,5. betöltött életév és érvényes C – kategóriás vezetői engedély, birtokában C – kategóriás gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt vagy B – kategóriás gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethet.

 

Autóbusz jogosítvány:

  • D – kategória: Jelentkezési feltétel 23,5. betöltött életév és érvényes C – kategóriás vezetői engedély, birtokában autóbuszt, valamint autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt vezethet.

 

Traktor jogosítvány:

  • T – kategória: Jelentkezési feltétel 15,5. betöltött életév, birtokában mezőgazdasági vontatót és két nehéz pótkocsit, lassú járművet és pótkocsit, kerti traktort, és állati erővel vont járművet

Reméljük, összefoglalónk segítséget nyújt a megfelelő jogosítvány kiválasztásban, bővebb információkért forduljon hozzánk bizalommal, és élje át velünk a vezetés élményét!

 

 

Egyetemi tanulmányai mellett szerezze meg autós jogosítványát!

autós jogosítványAkik felsőfokú tanulmányokat folytatnak, a képzés ideje alatt érdemes elgondolkodniuk, hogy megszerezzék autós jogosítványukat. A vezetői engedéllyel sokkal nagyobb az esélyük a munkaerő piacon, ráadásul a tanulás mellett még könnyebb beiktatni az órákat. Ha Ön is egyetemre jár, és szeretné megszerezni az autós jogosítványt, tanuljon nálunk!

Az autós jogosítvánnyal sokkal egyszerűbb dolga lesz, nem csupán a munkával kapcsolatban, hanem a hétköznapokban is. Vezetői engedéllyel nem feltétlenül lesz szüksége a tömegközlekedés használatára, így az autós jogosítvány megszerzése után akár gépjárművel is eljuthat az egyetemi óráira, így a késő délutáni, esti előadásokon is részt vehet. Autós jogosítvánnyal kényelmesebb az iskolai élet, ezért érdemes minél hamarabb, már a tanulmányok megkezdésekor belevágni a vezetői engedély megszerzésébe.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné nálunk megszerezni autós jogosítványát, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és jelentkezzen tanfolyamunkra!

 

Tegye lehetővé költöztető cégénél a teherautós jogosítvány megszerzését!

teherautós jogosítványNapjainkban szinte minden területen nehéz jó szakembert, illetve megbízható dolgozókat találni. Ez nincs másként a költöztetők esetében sem, hiszen ezen a területen is nagyon fontos a megbízhatóság, a sofőrök rutinja és városismerete. Érdemes minél több olyan kollégával dolgozni, akik egy költöztetés során bármilyen feladatot el tudnak látni. Sokkal rugalmasabban alakítható például az idő- és munkabeosztás, ha mindenki tud pakolni és teherautót vezetni is. A teherautós jogosítvány nálunk kedvező áron letehető, így ez nem is jelent nagy befektetést!

Ha minden dolgozó rendelkezik teherautós jogosítvánnyal, nem kell arra külön figyelmet fordítani, hogy minden csapatban legyen elég vezetői engedéllyel rendelkező munkatárs. Így az egész munkaszervezés rugalmasabb, egyszerűbb, gördülékenyebb.

Költözető céget vezet, és szeretné egy kicsit fejleszteni? Biztosítsa minden munkatársának a teherautós jogosítvány megszerzését, és könnyítse meg a feladatok megtervezését! Vegye fel velünk a kapcsolatot bővebb tájékoztatásért!

 

Helyezkedjen el könnyen autóbusz jogosítvánnyal!

autóbusz jogosítványAki állást keres, nincs könnyű dolga, hiszen nehéz megtalálni azt a helyet, ami minden szempontból megfelel és nem utolsó sorban a fizetés is elfogadható. Ám van egy terület, ahol nagy a munkaerőhiány, mégpedig a közlekedés, azon belül is az autóbuszvezetők körében. Ahhoz, hogy valaki ebben a munkakörben helyezkedjen el, az alapvető ismereteken túl mindössze egy autóbusz jogosítványra van szüksége.

Annak, aki megszerzi az autóbusz jogosítványt, könnyű dolga lesz. Számtalan buszvezető hiányzik a piacról, ezért a cégek mindent megtesznek a jó munkaerő megtartásáért. Magas fizetést, különféle juttatásokat kínálnak a munkáért cserébe. Hazánkban számtalan állami és magán cég is foglalkozik a személyszállítással, érdemes alaposan tájékozódni a piacon!

Szeretné megszerezni az autóbusz jogosítványt? Keressen fel minket mielőbb, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére! Tanfolyamainkról további információt megadott elérhetőségeink bármelyikén kérhet!

 

Elsősegély vizsga – miért van rá szükség?

Elsősegély vizsga – miért van rá szükség?A jogosítványszerzés szerves részét képezi, hogy az elsősegély vizsgát is le kell tennie a tanulónak – enélkül nem kaphat vezetői engedélyt. Fontos azonban, hogy a vizsgát ne tekintsük csupán egy felesleges rossznak, és ne arra hajtsunk, hogy egyszerűen csak átmenjünk rajta! A valódi tudás életet menthet!

Az elsősegély vizsga sikeres teljesítéséhez egy tanfolyamon kell részt venni, aminek során megtanulhatjuk a legfontosabb életmentő technikákat, és elsajátíthatunk olyan készségeket, amik egy esetleges közúti baleset során hasznunkra lehetnek. Az elsősegély vizsga a tanfolyammal együtt ráadásul közvetve még a vezetési magabiztosságunkat is befolyásolhatja – azok, akik tudják, hogy mi a teendő baj esetén az utakon, és nem riadnak meg egy vészhelyzettől, könnyebben le tudják győzni a félelmeiket, hiszen tisztában vannak a megoldásokkal.

Szeretné olyan helyen teljesíteni az elsősegély vizsgát, ahol megbízható oktatók tesztelik a tudását? Akkor forduljon bizalommal hozzánk és jelentkezzen!

 

A motoros jogosítvány előnyei

A motoros jogosítvány előnyeiAz utakon autóval, vagy motorral is közlekedhet az, aki saját járművet szeretne. A legtöbben az autót választják, de mit nyer az, aki a motorra szavaz, és megszerzi hozzá a motoros jogosítványt?

A motor egyik nagy előnye, hogy kisebb, mint az autó, tehát nem csupán a tároláshoz, parkoláshoz elég kisebb hely, de a forgalomban is előnyt kovácsolhatunk a méretéből. A városi közlekedésben a gyakorlottabb motorosok könnyedén kikerülhetik a dugókat, a motorral nem kell az autósorban bennragadni, hiszen a motor elfér az autósorok között! Motorozás közben ráadásul sokkal ügyesebbé válik az ember, fejlődik az egyensúly érzéke, az izomzata is! A motoros jogosítvány birtokában ráadásul spórolhatunk is, mert a motor több szempontból is kevesebbe kerül, mint egy autó: olcsóbban vásárolhatjuk meg, olcsóbban javíttathatjuk meg, és a fenntartása is kevesebbe kerül!

A motoros jogosítvány megszerzésével tehát minden szempontból jól jár, még akkor is, ha többnyire autóval közlekedik, hiszen a motorozás egyben életérzés is! Keressen bennünket motoros jogosítvánnyal kapcsolatban!

Kezdje az őszt tanulással! Tegye le a KRESZ vizsgát, és szerezze meg a B kategóriás jogosítványt!

ziti.hu.2018.08Az ősz beköszönte sokaknak jelenti a szünidő végét, és az újabb iskolai tanév kezdetét is. Érdemes azoknak is megfontolni, hogy milyen lehetőségeik vannak az önfejlesztésre és a továbbképzésre, akik egyébként már maguk mögött hagyták az iskolapadot. Jó alkalom az ősz például arra, hogy megszerezze valaki a B kategóriás jogosítványt, és letegye ezzel párhuzamosan a KRESZ vizsgát is.

Keresse fel autós iskolánkat bizalommal, és kezdje az őszt Ön is tanulással a volán mögött! Ha eddig halogatta a vezetői engedély megszerzését, és még mindig nincsen jogosítványa, ne keressen több kifogást, kezdje el a tanulást!

Az ősz több okból is kiváló alkalom a B kategóriás jogosítvány és a KRESZ vizsgához szükséges tudás megszerzésére. A nyárnak vége, a nyaralásnak, az utazásoknak elmúlik az  ideje, minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Könnyebb úgy tanulni, hogy semmi nem vonja el a figyelmet.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és iratkozzon be aktuális B kategóriás jogosítvány tanfolyamunkra, illetve KRESZ vizsgára!

 

Autós jogosítvánnyal nagyobb esélye van a munkaerőpiacon is!

Autós jogosítvánnyal nagyobb esélye van a munkaerőpiacon is! Sajnos vannak olyan tényezők, amik miatt egyesek hátránnyal indulnak bizonyos munkalehetőségek megpályázásakor. Ez lehet például a nyelvtudás vagy a jogosítvány hiánya, amiket szerencsére mindig lehet pótolni. Ha Ön nagyobb esélyekkel szeretne indulni egy-egy munkakör megpályázásakor és ehhez már csak egy vezetői engedély hiányzik, szerezze meg nálunk autós jogosítványát!

Autós jogosítványának megszerzésére természetesen ne csak abban az esetben érezzen késztetést, ha álmai munkakörével kapcsolatban említik meg kritériumként, hanem gondolkodjon előre! Bizonyos munkakörök esetében még csak fel sem tüntetik a vállalkozások, hogy előnyt jelent a pozíció betöltéséhez a vezetői engedély, így, ha gondol a jövőjére, akár a vártnál jóval hamarabb el fog tudni helyezkedni egy olyan munkahelyen, ami biztos megélhetést kínál Önnek hosszú távon.

Kezdje el mihamarabb tanfolyamaink egyikét az autós jogosítvány megszerzéséhez, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!